İbrahim Büyükak: Eser’e giderken korkuyorum

Önceki akşam nişanlısı Nurdan Beşen'le bir AVM'de görüntülenen İbrahim Büyükak, “Eser’in villasına gidiyor musunuz?” sorusu üzerine espriyi patlatıp “Eser’in villasına arada gidiyorum. Tabii, biraz korkuyorum” dedi.

İbrahim Büyükak: Eser’e giderken korkuyorum

Yol Arkadaşım filmiyle gişede 1 milyon izleyici rakamını geçen İbrahim Büyükak, filmin ikincisini yapmak istediğini söyledi.

“Şöyle arabam olsun, şöyle evim olsun” gibi istekleri ve takıntıları olmadığını anlatan oyuncu, filmden kazandığı rakamı açıklamaktan kaçınıp “Bana bir şey geldiği yok. Bu işin yapımcısı ve bir sürü insan var. Kazandığımızı harcayacağız” dedi. Büyükak, bu sezon 3 Adam programının başarısız olduğu için ekrandan kalktığı iddialarının gerçeği yansıtmadığını da sözlerine ekledi. Söz yakın arkadaşı Eser Yenerler’in villasına geldi.

Büyükak “Eser’in villasına gidiyor musunuz?” sorusu üzerine espriyi patlatıp “Eserin villa kiralık arada gidiyorum, biraz korkuyor insan tabii. ‘Eser’e gidiyorum’ deyince bazıları gülüyor. Eser’in villası yok ama keşke herkesin, hepimizin villası olsa. Niye bu kadar yükleniyorlar anlamadım” sözlerini kullandı.

Büyükak, ‘Yol Arkadaşım’ filminin, gişede Şener Şen’in son filmi ‘Yol Ayrımı’nı geçtiğinin hatırlatılması üzerine ise “Bunlar rakamlardır, Şener Şen’i geçmek bizim haddimize değil, o en büyük usta” dedi.

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: