İbrahim Büyükak'tan olay '3 Adam' itirafı!

İbrahim Büyükak, "Eser Yenenler babalık tavsiyesi verdi mi?" şeklindeki soruya verdiği cevapla şaşırttı: "Hayatta Eser'i dinlemem. Ne zaman '3 Adam'dan ayrıldım, kendi başıma bir adım attım, hayat bana daha pozitif oldu."

İbrahim Büyükak'tan olay '3 Adam' itirafı!

İbrahim Büyükak önceki gün eşi Nurdan Beşen'le bir hastane çıkışı görüntülendi. Baba olmak için gün sayan oyuncu, rutin kontrol için geldiklerini söyledi. Çok heyecanlı olduğunu belirten Büyükak, "Ev zıbına boğulmuş durumda. Çocuk acaba modacı mı olacak? Benden daha fazla eşyası var daha doğmadan. Sürekli eşyalarına bakıp duygulanıyoruz" ifadelerini kullandı.

Magazin muhabirleri, İbrahim Büyüak'a bu kez ikinci kez baba olmaya hazırlanan Eser Yenenler'den babalık tavsiyesi alıp almadığını sordu. Oyuncu espriyle karışık, "Hayatta Eser'i dinlemem. 'Kanka çocuk yap' deseydi yapmazdım mesela. Hayat bana o yüzden güzel. Ne zaman '3 Adam'dan ayrıldım, kendi başıma bir adım attım, hayat bana daha pozitif oldu. Bakın zayıfladım" sözleriyle şaşırttı.

Oyuncu Demet Özdemir ile birlikte olan Oğuzhan Koç'a da laf atan Büyükak, "Oğuzhan bizden ters etkileniyor. Onda babalık duygusu yok. Alamadım ondan o elektriği" şeklinde konuştu.

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: