İbrahim Kutluay'a mahkemeden iyi haber!

Demet Şener, eski eşi İbrahim Kutluay aleyhinde iki çocuğunun nafakasını ödemediğini öne sürerek ihtiyati haciz kararı aldırmıştı. Ancak Kutluay'a mahkemeden iyi haber geldi.

İbrahim Kutluay'a mahkemeden iyi haber!

Demet Şener, İbrahim Kutluay hakkında ödemesi gereken 32 bin 500 liralık iştirak nafakasını ödemediği gerekçesiyle icra takibi başlatmış ve eski eşinden korunma talep etmişti. Mahkeme, haciz talebini kabul etmiş, ayrıca 1 ay süreyle İbrahim Kutluay’ın Demet Şener’e yönelik şiddet tehdidi, hakaret ve küçük düşürmeyi içeren söz ve davranışlarda bulunmamasına, evine ve işyerine yaklaşmamasına, iletişim araçlarıyla rahatsız etmemesine karar vermişti.

Dekontları paylaşmıştı

Yaşananların ardından İbrahim Kutluay, nafaka borcunun bulunmadığını belirtmiş, Şener'in hukuka aykırı ve kötü niyetli olarak başlattığı icra takibinin durdurulması için mahkemeye başvurmuştu. Ayrıca Kutluay, ödediği tutarların banka dekontlarını da basınla paylaşmıştı.

Talebi kabul edildi

Mahkeme, İbrahim Kutluay'ın icra takibini durdurma talebini haklı buldu. İcranın 20 bin TL'lik bölümünün durdurulmasına karar veren mahkeme, ödenen miktardan geriye kalan tutarı belirlemesi için dosyayı bilirkişiye gönderdi. Bilirkişi, Kutluay'ın ödediğini belirttiği okul taksitlerini ve kalan tutarı hesapladıktan sonra mahkeme tekrar karar verecek.

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: