İbrahim Tatlıses 43 yaş küçük sevgilisiyle evlendi!

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, 5. kez nikah masasına oturduğunu açıkladı.. Kendisinden 43 yaş küçük sevgilisi Gülçin Karakaya ile evlenen İbrahim Tatlıses haberi, İbo Show'da verdi.

İbrahim Tatlıses 43 yaş küçük sevgilisiyle evlendi!

Star TV'de yayınlanan İbo Show dün akşam yeni bölümüyle ekrana geldi. Programa İbrahim Tatlıses'in evlilik itirafı damga vurdu. Konuk sanatçılardan Ebru Yaşar'ın "Sen nikahlanmışsın" demesi üzerine İbrahim Tatlıses, önce yaptığı tüm evlilikleri saydı ve sonrasında şöyle söyledi:

"Mutluyum, ben evliyim kardeşim, Gülçin bana çok iyi bakıyor. Ben bu saatten sonra kimseye hesap verecek durumda değilim."

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses bu sözlerle kendisinden 43 yaş küçük sevgilisi Gülçin Karakaya ile evlendiğini açıklamış oldu.

İbrahim Tatlıses 43 yaş küçük sevgilisiyle evlendi!

Gülçin Karakaya kimdir, kaç yaşında?

İbrahim Tatlıses’in, Gülçin Karakaya ile yaklaşık 2 yıldır aşk yaşadığı ortaya çıkmıştı. Usta sanatçının, sevgilisi Karakaya’yı, eski eşi Ayşegül Yıldız’la da tanıştırdığı öğrenildi. İbrahim Tatlıses 68 yaşında, 7 çocuk ve 9 torun sahibi.

Eşi İbrahim Tatlıses'ten 43 yaş küçük olan Gülçin Karakaya, 26 yaşında. Gülçin Karakaya "imgulckarakaya" Instagram hesabından paylaşımlar yapıyor.

İzmirli Gülçin Karakaya'nın Tatlıses'in manikürcüsü olduğu iddia edilmişti. İbrahim Tatlıses, aylar önce yaptığı bir paylaşımda Gülçin Karakaya'yı asistanı olarak tanıtmıştı.

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: