İdo Tatlıses: "Bana katlandığın için..."

Şarkıcı İdo Tatlıses, geçtiğimiz gün sosyal medya hesabından paylaştığı bir fotoğrafla sevgilisi Yasemin Şevkatli'nin doğum gününü kutladı.

İdo Tatlıses:

İbrahim Tatlıses ve Derya Tuna'nın oğlu İdo Tatlıses, 2017 yılında Yasemin Şevkatli ile birlikte olmaya başlamıştı. İlişkilerine hız kesmeden devam eden ikili 2018 yılında 3 ay ayrı kalmış ve ayrılığa dayanamayarak barışmıştı. Yasemin Şevkatli'nin geçtiğimiz yaz hamile olduğu iddia edilmiş ve İdo Tatlıses sert bir açıklama yaparak evlilik dışı çocuğa karşı olduklarını söylemişti.

Doğum günüydü

Geçtiğimiz gün Yasemin Şevkatli'nin doğum günüydü. 24 yaşına basan Şevkatli için sevgilisi İdo Tatlıses, Instagram hesabından bir mesaj paylaştı. Birlikte çekildikleri bir fotoğrafı paylaşan İdo Tatlıses, fotoğrafın altına “Beraber 1 yaşını daha bitirdik. Seninle geçen her güne, bana kattıklarına, hissettirdiklerine ve o güzel kirpiklerini benden esirgemediğin için teşekkür ederim. Bana 1 yıl daha katlandığın için sana minnettarım. Çok neşeli ve sağlıklı uzun yıllar geçirelim. Dodin seni seviyor.” notunu düştü.

İdo Tatlıses:

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: