"İki adım atınca yoruluyorum" demişti! İşte Neslihan Atagül'ün son durumu!

‘Geçirgen Bağırsak Sendromu’ nedeniyle başrolünde yer aldığı 'Sefirin Kızı' dizisinden ayrılan oyuncu Neslihan Atagül, son günlerde sosyal medya paylaşımlarıyla magazin gündemine geliyor.

Sürpriz şekilde rol aldığı diziden ayrılan ve ‘Geçirgen Bağırsak Sendromu’ nedeniyle sevenlerini bir hayli endişelendiren Neslihan Atagül'ün iyileşme süreci devam ediyor.

28 yaşındaki oyuncu, hızla kilo kaybedince geçtiğimiz haftalarda hastaneye gitmişti. Doktorlar, Atagül'e 'Geçirgen bağırsak sendromu' teşhisi koymuştu. 10 gün rapor alan oyuncu, sağlık problemleri nedeniyle rol aldığı diziden ayrılmıştı.

"İKİ ADIM ATINCA YORULUYORUM" Zor günler geçiren Atagül, "Daha iyiyim. Gördüğünüz gibi, iki adım atınca yoruluyorum ama en azından biraz daha hayata karışmaya başladım. İyiyim yani" ifadelerini kullanmıştı.

Rol aldığı diziye veda eden oyuncu, "4-5 kilo verdim. Öyle olmak durumunda kaldı. Dinlenmem gerekiyordu. Bünyem pek kaldıramadı yoğun tempoyu. O sebeple ayrıldım" demişti.

Sosyal medyayı aktif kullanan ünlü oyuncunun, "Bir zamanlar..." notunu düştüğü fotoğrafları büyük ilgi görmüştü. Atagül'ün gönderisine binlerce yorum ve 1,5 milyondan fazla beğeni gelmişti.

Sağlık durumu merak edilen Neslihan Atagül'den yeni bir paylaşım geldi. 28 yaşındaki güzel, araç içinde çektiği selfie'yi, Instagram hesabının hikaye bölümünden yayınladı.

Ünlü oyuncu bir diğer paylaşımında ise neşeli haliyle takipçilerini sevindirdi. Bahçede poz veren Atagül'ün yüzünün gülmesi dikkatlerden kaçmadı.

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: