İki eski manken yürek hoplattı!

İki eski manken yürek hoplattı!

New York Moda Haftası kapsamında bir otelde yapılan Harper’s Bazaar Icon partisine iki ünlü rap şarkıcısı Cardi B ve Nicki Minaj arasında yaşanan kavga damga vurdu.

Orada bulunanların çekerek sosyal medyaya yüklediği videoda Cardi B, Nicki Minaj’a önce saldırdı, ardından ayakkabısını fırlattı. Araya giren güvenlik elemanları ise Cardi B’nin attığı ayakkabının Nicki Minaj’a ulaşmasını engelledi. Kavga, Cardi B’nin Minaj’ın masasına gidip “Sana bir şey söyleyeyim” diye söze girmesinin ardından, kendisi hakkında bazı yalanları yaydığını dile getirmesiyle başladı. Kavga esnasında Minaj’ın korumalarından biri, Cardi B’yi engellemeye çalışırken dirseğiyle şarkıcının alnına darbe vurdu. Bu nedenle parti sonrası Cardi B’nin çekilen fotoğraflarında gözünün üstündeki şişkinlik dikkat çekti.



Çıplak ayakla partiyi terk eden şarkıcıya, çıkışta polis ve güvenlik elemanları eşlik etti. Polis, olay hakkında soruşturma başlattı. Cardi B, “Çok çalıştım ve kimsenin benim başarımın içine etmesine izin vermem” açıklamasında bulundu. Ayrıca Cardi B, ortaya ciddi bir de iddia attı. Cardi B, Nicki Minaj’ın ‘rap’in kraliçesi’ olmaya çalıştığını ve kendisiyle çalışan sanatçıları tehdit ettiğini söyledi.



Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: