İki kız kardeşin gizem dolu hikayesi: “Elbet Bir Gün”

Proje tasarımı ve yönetmenliğini Gül Oğuz’un üstlendiği, senaryosunu Yusuf Reha Alp’in yazdığı, bölüm hikayesi ve tretmanını ise Funda Alp ile Didem Kaplan’ın birlikte kaleme aldığı Most Production imzalı FOX’un yeni dizisi “Elbet Bir Gün”de geçmişlerinden kaçan iki kız kardeşin yıllar sonra bir araya gelme hikayesi konu alınacak.

İki kız kardeşin gizem dolu hikayesi: “Elbet Bir Gün”

Sinem Ünsal rolüyle ilgili “Karakterimin iki ismi var; Gizem ve Feride. Küçücük, savunmasız bir kız çocuğunun kendi ayakları üzerinde çok güçlü ve sağlam bir gelecek oluşturduğunu hayal edin ve sonra tam da geçmişini silmişken birdenbire karşısına çıktığını… Kendi çabalarıyla oluşturduğu o güzel ve sağlam hayatını koruyabilmek için diğer tarafı artık pas geçmemesi gerektiğini, onunla yaşaması gerektiğini görüyor. Karakterim iki farklı hayatı yaşıyor. Bu; bir oyuncu için çok büyük şans.” dedi.

Ünsal ayrıca sette diğer oyuncularla sekiz sezondur beraber çalışıyormuş gibi bir uyum içerisinde olduklarını ve bu sebeple kendilerini çok şanslı hissettiklerini söyledi. Şebnem Bozoklu da heyecanının çok yüksek olduğunu, uzun süredir özenli çalıştıklarını belirtti ve “Benim canlandırdığım karakterin adı Nesime. Nesime; kendini var etmekle ilgili sorunlar yaşamış, zorluklar çekmiş ama bir yandan da hayalleri olan ve tutkulu birisi. Hayallerini gerçekleştirmek için gönlü ve niyeti olsa da hayat ona acımasız davranıyor, şanslı ve aydınlık tarafını bir türlü görmüyor. Ben tüm hatalarına rağmen seyircinin onu seveceğini ve onda kendilerinden bir parça bulabileceklerini düşünüyorum”. dedi.

Başarılı oyuncular Sinem Ünsal ve Şebnem Bozoklu’nun hayat vereceği iki kız kardeş Gizem ve Nesime çok farklı hayatlar yaşamaktadırlar ve yıllar sonra beklenmedik bir şekilde tekrar bir araya gelmektedirler. Mutsuz bir evliliği olan Nesime (Şebnem Bozoklu) aşığına kaçarak evi terk eder. Eniştesinin peşine düştüğü ancak hiçbir şeyden haberi olmayan Feride’nin (Sinem Ünsal) de kaçmaktan başka şansı yoktur. O günden sonra yolları ayrılan ve kendilerine çok farklı hayatlar kuran kız kardeşlerin yolları tüm Türkiye’nin gündemine oturan çok acı bir haberle yeniden kesişir. Geride bıraktıkları aileleri feci şekilde katledilmiştir.

Üstelik Nesime’nin kocası Cemil (Ömer Genç) onca geçen yıla rağmen hala peşlerini bırakmamıştır. Gizem, (Sinem Ünsal) kendisinin ve ablasının gerçek kimlikleri ortaya çıkmasın diye uğraşırken, kocası Mehmet’in (Burak Yamantürk) de eşinden gizlediği geçmişinden gelen sırları vardır… Bu büyük sırlar evliliklerinin ortasına bomba gibi düşerken aşklarını da sınayacaktır.

Başrollerini; Sinem Ünsal, Şebnem Bozoklu ve Burak Yamantürk’ün paylaştığı, Muhammet Uzuner, Helin Kandemir, Ömer Genç, Kenan Acar, Yağmur Özbasmacı, Zeynep Kaçar, Ulvi Kahyaoğlu, Osman Karakoç, Talha Karcı ve Değer Soysal Alp gibi deneyimli isimleri de kadrosunda buluşturan yeni dizi “Elbet Bir Gün”, 7 Kasım Pazar saat 20.00’de ilk bölümüyle FOX’ta.

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: