"İlk ve Son" için online gala yapıldı!

Başrollerini Özge Özpirinçci ve Salih Bademci’nin paylaştığı, Gülçin Kültür, Serkan Ercan, Şerif Erol, Sacide Taşaner, Ushan Çakır, Engin Alkan, Selin Yeninci, Tayanç Ayaydın, Ayta Sözeri’nin eşlik ettiği, Hakan Bonomo’nun kaleme aldığı ve Cem Karcı’nın yönetmenliğini üstlendiği ‘İlk ve Son’ için online gala düzenlendi.

Dizinin ilk üç bölümü basın ve özel davetliler ile online izlemede buluştu. Gizli bir şifre ile girilen galanın konuklarını dizinin başrol oyuncuları Özge Özpirinçci ve Salih Bademci karşıladı. Galaya katılanlara, BluTV'ye ve set süresi boyunca emek veren herkese çok teşekkür eden Özge Özpirinçci ve Salih Bademci, setten ayrılmanın zor olduğunu ve çok heyecanlı olduklarını söyledi.

Özel teşekkürünü köpek Co'ya eden Özpirinçci, BluTV ve dizi ekibi olarak basın kiti göndermek yerine Haytap'a destek olduklarını belirtti. Daha sonra merakla beklenen ilk üç bölümü izleyen birbirinden ünlü isimler, “İlk ve Son” hakkındaki yorumlarını #ilkvesongalasındayım hashtagiyle paylaştı.

İZLEYİCİLER DİZİYİ TERAPİST EŞLİĞİNDE SEYREDEBİLECEK!





Herkesin merakla beklediği bu sıra dışı dizide, dünyada bir ilk olan yeni bir dil seçeneği var: Terapist çözümlemesi. İzleyiciler, kendilerinden bir şey bulabileceği bu muhteşem aşk serüvenini, evlilik terapisi konusunda ülkemizde aranan isimlerden olan Psikolog Eren Yüksel'in yorumları ile dinleyebilecek. Terapistin yorumları sayesinde ilişkinin kırılım noktalarını, kavga anlarında karakterlerin ruh hallerini bir profesyonelin gözünden öğrenebilecekler. Ayrıca dizi, terapistin çözümlemelerini ister alt yazı şeklinde, ister sahnelere belli aralıklarla girecek bir dış ses şeklinde öğrenme imkanı sunuyor. Ayrı bir ses kanalı ile bir terapistin senaryoyu çözümlemesi dizinin benzersizliğine katkı sunuyor. Dünyada ilk olmasıyla heyecan veren bu yöntem, kendinden sonrası için birçok projeye ilham olacak gibi görünüyor.

İLK VE SON 25 AĞUSTOS’TA BLUTV’DE!





Deniz ve Barış’ın 10 yıla yayılan ilişkilerinin tutku ve sancı dolu hikayesini izleyiciyle buluşturacak olan dizi; 20’li yaşlarının ortasında tanışan iki gencin, boşanmalarına uzanan, bazen güneşli, bazen bulutlu, bazen fırtınalı, bazen imkanlı, çoğu zaman imkânsız aşk hikayelerinin, başlangıç ve sonuç ilişkisini eş zamanlı izleyicisine aktaracak. İzleyen herkesin kendi ilişkileriyle yüzleşmesine neden olacak, sevgililiğin ve evliliğin iyi - kötü dönemlerini eş zamanlı izleyeceğimiz bu dönüşüm yolculuğu için geri sayım başladı.


BluTV Production’ın yapımını üstlendiği dizi Aydın Doğan Yalçındağ ve Müge Turalı’nın yapımcılığında izleyenlerle buluşuyor.

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: