Instagram'da ünlüler - 06.07.2020

Instagram, Facebook ve Twitter’ı tahtından ederek sosyal medyanın en güçlü alanı haline geldi. Ünlüsünden ünsüzüne herkes burada ve adeta kendi gazetelerini yönetir gibi Instagram sayfalarını yönetiyorlar. Hepiniz takiptesiniz elbette biliyoruz ama gözden kaçırdıklarınız, yoğun paylaşımdan ötürü atladıklarınız vardır muhakkak. Bu nedenle böyle bir köşe yaratmaya karar verdik.

Instagram'da ünlüler - 06.07.2020

Beren Saat ile Kenan Doğulu'nun boşanacağı yönünde haberler bir süredir magazin sayfalarını meşgul ediyordu. Son olarak geçtiğimiz hafta çiftin boşanmak için gün aldıkları ve 28 Mart Perşembe günü anlaşmalı olarak evliliklerini bitirecekleri iddia edildi. Bu haberler çifte yakın kaynaklar tarafından doğrulanırken, konuyla ilgili ünlü çiftten bir yalanlama da gelmedi.




"HER EVLİLİKTE BÖYLE ŞEYLER OLUR!"

Fakat bir süre sonra Kenan Doğulu'nun menajeri yaptığı kısa açıklamada "Her evlilikte böyle şeyler olur" ifadesini kullandı. Menajerin bu açıklaması kafaları karıştırırken "Acaba boşanmaktan vaz mı geçtiler?" sorusu da akıllara geldi.



REKLAM MI YAPIYORLAR?

Bu kez de çiftin reklam yaptığı yönünde iddialar ortaya atılmaya başlandı. Çiftin aslında boşanmayacağı ve reklam için böyle bir dedikodu çıkardıkları yönünde sosyal medyada çok fazla yorum yapıldı.











Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: