Instagram'da ünlüler - 10.03.2017

Instagram, Facebook ve Twitter’ı tahtından ederek sosyal medyanın en güçlü alanı haline geldi. Ünlüsünden ünsüzüne herkes burada ve adeta kendi gazetelerini yönetir gibi Instagram sayfalarını yönetiyorlar. Hepiniz takiptesiniz elbette biliyoruz ama gözden kaçırdıklarınız, yoğun paylaşımdan ötürü atladıklarınız vardır muhakkak. Bu nedenle böyle bir köşe yaratmaya karar verdik.

Instagram'da ünlüler - 10.03.2017

İşte o açıklama;

"Üst üste mağlubiyetle biten savaşlardan yorgun düşmüş bir milletin, en son ve en büyük sınavına, kurtuluş mücadelesine hazırlandığı, 1919 senesinde, ülkesi için gizli bir görev üstlenen Binbaşı Cevdet ile karısı Azize’nin hikayesi “Vatanım Sensin” dizisinde her hafta Kanal D ekranında izleyicisiyle buluşuyor.

Vatanım Sensin dizisi, tamamen kurgusal karakterlerin hikayelerinden oluşsa da, hikayenin temeli; küllerinden doğmaya hazırlanan bir ülkenin kurtuluş mücadelesi dönemine yaslanmaktadır.

Bu nedenle; birinci bölümünden bu yana tarihin önemli şahsiyetlerinin hikayelerine, dizinin kurgusu içinde çeşitli şekillerde yer verilmiştir. Kurtuluş mücadelesinin güçlü hikayeleri, önemli şahsiyetleri ilerleyen bölümlerimizde de hikayemize dahil olmaya devam edecektir."



Vatanım Sensin 7. bölüm fragmanı



Vatanım Sensin'nde milyonları ağlatan Mustafa Kemal Atatürk sahnesi

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: