Instagram'da ünlüler -10.08.2021

Instagram, Facebook ve Twitter’ı tahtından ederek sosyal medyanın en güçlü alanı haline geldi. Ünlüsünden ünsüzüne herkes burada ve adeta kendi gazetelerini yönetir gibi Instagram sayfalarını yönetiyorlar. Hepiniz takiptesiniz elbette biliyoruz ama gözden kaçırdıklarınız, yoğun paylaşımdan ötürü atladıklarınız vardır muhakkak. Bu nedenle böyle bir köşe yaratmaya karar verdik.

Instagram'da ünlüler -10.08.2021

Yayınlandığı ilk günden itibaren beğeniyle takip edilen Fox Tv ekranlarının reyting dizisi Öğretmen bu hafta yayınlanacak mı? Öğretmen Dizisi yeni bölüm fragmanını göremeyen izleyiciler dizinin bu hafta yayınlanıp yayınlanmayacağını merak etmeye başladı. Peki Öğretmen Dizisi bu akşam yayınlanacak mı?

29 Nisan Çarşamba günü Fox tv ekranlarında olması beklenen Öğretmen Dizisi bu akşam FoxTv'nin yayın akışında görünmüyor. Sebebi ise ülkemizde yaşanan ve dünyayı etkisi altına alan koronavirüs tedbirleri. Bu kapsamda bir çok dizi gibi Öğretmen Dizisi dizinin çekimlerine ara vermek zorunda kaldı.

SETE ÇIKIŞ TARİHİ BELLİ OLDU

Son olarak Öğretmen dizisiyle ilgili yeni bir karar alındığı öğrenildi. Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Öğretmen dizisi yeni bir değişiklik yaşanmazsa 27 Mayıs'ta sete çıkacak. Bu gelişme dizinin hayranlarını heyecanlandırdı. Dizinin yeni bölümlerinin ne zaman ekrana geleceği ise henüz merak konusu. (Kaynak: aksam.com.tr)

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: