Instagram'da ünlüler - 11.09.2020

Instagram, Facebook ve Twitter’ı tahtından ederek sosyal medyanın en güçlü alanı haline geldi. Ünlüsünden ünsüzüne herkes burada ve adeta kendi gazetelerini yönetir gibi Instagram sayfalarını yönetiyorlar. Hepiniz takiptesiniz elbette biliyoruz ama gözden kaçırdıklarınız, yoğun paylaşımdan ötürü atladıklarınız vardır muhakkak. Bu nedenle böyle bir köşe yaratmaya karar verdik.

Instagram'da ünlüler - 11.09.2020

Efsane kadrosu ile yeni yayın hayatına 'merhaba' demeye hazırlanan dizinin oyuncuların fiziksel değişimleri çok şaşırtacak.

'Dominant Teyze Gönül' (Zeyno Gönenç) ile 'Zero Tuna'nın (Volkan Severcan) çocukları 'Beton Orçun' (Alp Eren Khamis) ve 'Merve'nin (Öykü Güven) ergenlik dönemine ait sorunları güldürecek.

Artık Öykü Güven 15, Alp Eren 14 yaşında. Yapımcı Birol Güven, sosyal medya hesabından dizi ile ilgili bir kare paylaştı. Güven'in paylaştığı karede, Beton Orçun'u canlandıran Alp Eren Kahmis ve Birol Güven'in kızı Merve Güven vardı. Dizinin yayınlandığı dönemde küçücük çocuklar olan ikilinin son hali görenleri çok şaşırttı.

Yeni kadrosu ile ekranlarda yer alacak dizinin oyuncularının fiziksel değişimi çok şaşırtacak. Dizinin küçük oyuncuları Öykü Güven 15, Alp Eren ise 14 yaşında. Pınar Altuğ ve Tamer Karadağlı'nın yer aldığı 'Çocuklar Duymasın'dan ilk fotoğraf geçtiğimiz günlerde dizinin yapımcısı Birol Güven'den gelmişti. Dizinin Beton Orçun'u Alp Eren Khamis'in son halini görenler çok şaşırdı.​

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: