Instagram'da ünlüler - 13.03.2019

Instagram, Facebook ve Twitter’ı tahtından ederek sosyal medyanın en güçlü alanı haline geldi. Ünlüsünden ünsüzüne herkes burada ve adeta kendi gazetelerini yönetir gibi Instagram sayfalarını yönetiyorlar. Hepiniz takiptesiniz elbette biliyoruz ama gözden kaçırdıklarınız, yoğun paylaşımdan ötürü atladıklarınız vardır muhakkak. Bu nedenle böyle bir köşe yaratmaya karar verdik.

Instagram'da ünlüler - 13.03.2019

Mert-idil Fırat çifti, geçtiğimiz hafta sonu rüya gibi bir düğünle evlenmişti. Çift, düğün sonrası önceki akşam İstanbul Bebek'te görüntülendi. Çiçeği burnunda çift, bir dondurmacıya uğrayarak dondurma aldı ve yürüyüşlerine devam ettiler.



Balayı hakkında açıklama yapan Mert Fırat, ''Balayını önümüzdeki sene planlıyoruz artık. Bilindiği gibi Sezen hanım da babamız da sağlık problemlerinden dolayı düğünümüze gelmediler. Biz her ne kadar bunu böyle söylesek da başka yere çekecekler. Ülkemizin gündeminde başka bir şey olmadığı için konu biz olduk. Hem Sezen hanım hemde babamız düğün İstanbul'da olsaydı gelirlerdi fakat seyahat zor olacaktı ikisi içinde ondan gelmediler” dedi.



Muhabirlerin “Çocuk düşünüyor musunuz?” sorusuna da imalı bir cevap veren Mert Fırat, ''Şuan çocuk için erken ama bizim yerimize yazılıp çiziliyor zaten o yazıp çizenlere sorun. Hatta onlarla röportaj yapmanız daha doğru olur ne de olsa kendi kafalarına göre uyduruyorlar ya” şeklinde konuştu.

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: