Instagram'da ünlüler - 16.08.2021

Instagram, Facebook ve Twitter’ı tahtından ederek sosyal medyanın en güçlü alanı haline geldi. Ünlüsünden ünsüzüne herkes burada ve adeta kendi gazetelerini yönetir gibi Instagram sayfalarını yönetiyorlar. Hepiniz takiptesiniz elbette biliyoruz ama gözden kaçırdıklarınız, yoğun paylaşımdan ötürü atladıklarınız vardır muhakkak. Bu nedenle böyle bir köşe yaratmaya karar verdik.

Instagram'da ünlüler - 16.08.2021

Son dönemde Kerem Bürsin'le aşk yaşadığına dair haberlerle gündeme gelen Demet Özdemir önceki gün Instagram'a evinde çektiği bir selfie'yi yükledi. Paylaştığı fotoğrafının altına herhangi bir not yazmayan ünlü oyuncunun karesi binlerce beğeni aldı.



Paylaşımın altı yorumlarla dolarken yapılan bir yorum Demet Özdemir'in de dikkatini çekti. Bir takipçisi Özdemir'e "Arkadaki dezenfektandan belli kesin aşk yaşıyorsunuz" diye yazdı. Güzel oyuncunun bu mesaja cevabı ise şöyle oldu:

“Dezenfaktan bir parçam, gerçek bir hayat hikayesi …”

Instagram'da ünlüler - 16.08.2021




Demet Özdemir'in rol aldığı "Doğduğun Ev Kaderindir" dizisinin çekimlerine corona virüs salgını nedeniyle ara verilmişti. Setin durmasının ardından ev karantinasına giren Demet Özdemir tüm vaktini evinde geçiriyor.



Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: