Instagram'da ünlüler - 22.02.2022

Instagram, Facebook ve Twitter’ı tahtından ederek sosyal medyanın en güçlü alanı haline geldi. Ünlüsünden ünsüzüne herkes burada ve adeta kendi gazetelerini yönetir gibi Instagram sayfalarını yönetiyorlar. Hepiniz takiptesiniz elbette biliyoruz ama gözden kaçırdıklarınız, yoğun paylaşımdan ötürü atladıklarınız vardır muhakkak. Bu nedenle böyle bir köşe yaratmaya karar verdik.

Instagram'da ünlüler - 22.02.2022

Eda Erol, önceki gün Akmerkez’de görüntülendi. Eda Erol ile Alişan evlenmelerine 2 ay kala ayrılmıştı.

Oyunculuğa başlayan ve dekorasyon işine giren Eda Erol, Akmerkez’de görüntülendi. Alişan’dan önceki sevgilisi Ogan Şenyolcu’nun ortaya çıkıp açıklamalar yapmasına sinirlenen Eda Erol “Dava açacak mısınız?” sorusuna şu cevabı verdi: “Onunla uğraşacak, dava açacak zamanım yok. İşim-gücüm var. Zamanım değerli.”

Ogan Şenyolcu'nun yaptığı olay yaratan açıklamalar şöyleydi:
"Eda ile 8-9 ay beraberliğimiz oldu. Bizim güzel bir birlikteliğimiz vardı, daha sonra kendisi gereksiz yere tripler atmaya başladı. Zamanla kavgalarımız başladı. 'Neden aradığımda telefon ikinci kez çaldığında açmıyorsun' tarzında tartışmalar yaşadık ve anlaşmazlıklar oldu. Bir anda hal ve hareketleri değişti biz de ayrıldık, ama kötü bitmedi. Sebepsiz yere ayrıldık. Benim Alişan'la Eda'nın ayrılığıyla ilgili hiçbir alakam yok. Ben Esra Erol'un yapım koordinatörüydüm, işten çıkarıldım. Neden çıkarıldığımı sonradan anladım. Bu olaydan sonra bütün iş kapıları kapandı."

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: