Instagram'da ünlüler - 30.07.2019

Instagram, Facebook ve Twitter’ı tahtından ederek sosyal medyanın en güçlü alanı haline geldi. Ünlüsünden ünsüzüne herkes burada ve adeta kendi gazetelerini yönetir gibi Instagram sayfalarını yönetiyorlar. Hepiniz takiptesiniz elbette biliyoruz ama gözden kaçırdıklarınız, yoğun paylaşımdan ötürü atladıklarınız vardır muhakkak. Bu nedenle böyle bir köşe yaratmaya karar verdik.

Instagram'da ünlüler - 30.07.2019

Öpücükler Adriana Lima'ya

Instagram'da ünlüler - 30.07.2019


Victoria's Secret'ın baş mankeni, seksi güzel Adriana Lima sosyal medyadan paylaştığı fotoğrafıyla yine olay oldu. Kendini spora adayan ünlü manken, Instagram hesabı üzerinden kaslarını görücüye çıkardı. "Karın kaslarımı öp." yorumuyla paylaştığı bu fotoğraf yaklaşık 164bin beğeni aldı.

Lopez, elbiselere sığamıyor!

Instagram'da ünlüler - 30.07.2019


Son zamanlarda Rihanna'nın büyük aşkı Drake ile aşk dedikodularına karışan ünlü şarkısı Jennifer Lopez, geçtiğimiz akşam 43. People's Choice Ödülleri törenine siyah elbisesiyle katıldı. 47 yaşındaki Lopez, ödül töreninde talihsiz bir olay yaşadı ve elbisesi yırtıldı... Yırtığa aldırış etmeyen Lopez, GECE boyunca etrafına neşe saçmaya devam etti.

Kylie Jenner'ın göz yaşları

Instagram'da ünlüler - 30.07.2019


Kylie Jenner bu aralar pek bir duygusal! Skandallarla dolu hayatı ile tanınan Kardashian ailesinin küçük üyesi Kylie Jenner, en yakın arkadaşının acısını paylaşıyor. Sosyal medya fenomeni olan Jordyn Woods, geçtiğimiz günlerde babasını kaybetmiş ve takipçileriyle bu acı haberini paylaşmıştı. Arkadaşının babasının öldüğünü öğrenen Jenner ise Instagram üzerinden yakın arkadaşının acısı ; "Benim öteki yarım.. Sen ağlarsan, ben de ağlarım." notuyla paylaştı.

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: