Instagram'da ünlüler - 21.11.2013

Instagram'da ünlüler - 21.11.2013

Dünya müzik listelerinde yaptığı hızlı çıkışla dikkatleri üzerine çeken 23 yaşındaki Arnavut asıllı Dua Lipa, 14 Ağustos'ta Antalya'nın Serik ilçesinde konser verecek. Türkiye'de ilk kez konser verecek olan Lipa'nın kulis istekleri şaşırttı.

Genç şarkıcı, ekibiyle birlikte kalacağı ve geceliği 15 bin dolar olan Crown Villa'da et döner ve ayrandan Manuka balına, el yapımı taze kurabiyeden deniz tuzlu bitter çikolataya pek çok istekte bulundu. Güzel şarkıcının hijyen takıntısı ise dikkat çekti. Kulisine 50 el havlusu ve 50 de banyo havlusu isteyen Lipa'nın şaşırtan diğer isteği ise odanın yer yerine boy aynası konulması oldu. Kulisin aydınlatmasının da kesinlikle beyaz ışık olmamasını dile getiren Dua Lipa, ayrıca kuliste taze çiçekler bulunmasını da şart koştu. Bu istekleriyle de sınırlı kalmayan genç şarkıcı, gün içerisinde sık tükettiği hindistan cevizi suyundan da bol bol olmasını talep etti.

Konserde hayranlarına bir de sürprizi olan Lipa, hayranlarına sanatçının fotoğrafının basılı olduğu 20 bin bardak hediye edilecek. Ayrıca sanatçıya da bez bebek hediye edilecek.

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: