İrem Derici: 30 yaşında kendimle sevişmeye başladım

İrem Derici, verdiği bir röportajda hayatına dair önemli açıklamalar yaptı.

İrem Derici: 30 yaşında kendimle sevişmeye başladım

Ünlü şarkıcı İrem Derici, bir daha albüm yapmayacağını ve gerektiğinde estetik yaptırabileceğini açıkladı.

Hürriyet Gazetesi'nden Cengiz Semercioğlu'na bir röportaj veren İrem Derici, iş ve özel hayatına dair önemli açıklamalarda bulundu. İşte o röportajdan önemli bölümler:

En son 2 yıl önce albüm çıkardın. 2 ay önce de single yayınladın. Var mı yeni şarkılar?
- Geçen hafta Buray’dan bir şarkı aldım. Acilen çıkarmam lazım onu. Şarkıyı dinledim ve 3 saat ağladım. Bütün makyajım aktı. Buray’a “Bu nasıl şarkı” dedim. Ona “Ben böyle bir şarkı yapsam başkasına satmam, sen niye satıyorsun” diye sordum. Ben bırak satmayı, o şarkıyı başkasına dinletmem bile. Tek şarkı olarak acilen çıkarmak istiyorum. Çok ikilemdeyim. Elimde 30 şarkı var. 15’i baba hit olacak şarkılar. Hafta içi bir toplantı yapıp karar vereceğiz. Şu anda “Tek Taş” çok iyi gidiyor. O yüzden çok da aceleci olmak istemiyorum.

Peki, yeni albümü ne zaman yapacaksın?
- Bir daha albüm çıkarırsam lanet olsun bana...

O kadar para kazandın. Mutlaka bir ev almışsındır kendine de bana söylemiyorsun.
- Gerçekten yok. Zamanında babamın aldığı küçük bir ev vardı. Orayı satıp üzerine para koyup büyük bir ev alayım dedim. Ucuza sattım. Sonra o parayla ev almadım. Gittim iki tane klip çektim. Ama Allah’a şükür bir arabam var.

Zayıflamak iyi geldi dedin. Hatta moda ikonu gibi hissettiğini söyledin. Bu kadar mı değiştirdi hayatını?
- Yanlış anlaşılmasın, kendi apartmanımın moda ikonuyum. 25 kilo verdim. Ama insanların abarttığı gibi 3 günde vermedim. 1.5 senedir diyet yapıyorum.

Bu tamamen diyetle mi oldu? Yoksa operasyon filan geçirdin mi?
- Sadece diyet yaptım. Aslanlar gibi 1.5 sene aç gezdim. Yanımdaki ayılar hamburgerleri götürürken, ben o hamburgerlerin içini açıp marulunu yedim. Kansere çözüm bulamam belki ama kendi hayatıma dair yapamayacağım hiçbir şey yok. Çünkü kütür kütür bir iradem var.

Evlenmezsin de o zaman bir daha...
- Ben denemeyi seven bir insanım. Denedim. Gördüm. Bir daha evlenmek istemiyorum. Babam benim yerime üç kere evlendi zaten. Dericiler evliliği tüketti.

Çocuk sahibi olmak istemiyor musun?
- Şu anda hiç istemiyorum. Evcil hayvanıma bile bazen tahammül edemiyorum. Uzun süren çekimler ya da konserlerden döndükten sonra o yorgunlukla köpeğime sahte bir sevgi göstermek yük oluyor. Kendimle sevişmeye başladım 30 yaşında ve bunu paylaşmak istemiyorum. Bu aralar çok bencilim. Etrafıma değil ama. Yarın beni ara, “Böbreğe ihtiyacım var” de hiç düşünmeden gelirim. Ama çok bencilim bu aralar. Uykuma, sağlığıma...

Estetik yaptırmaya devam edecek misin? Kaç kere estetik yaptırdın?
- Bozul-dukça yaptırırım. Neden yaptır-mayayım ki? Üç kere burnumu, bir kere göğüslerimi, dişlerimi yaptırdım. Ara sıra da botoks yaptırıyorum. O da kırışıklıklar için değil. Daha 30 yaşındayım. Kaşlarım şarkı söylerken halay çekiyor. Sahne fotoğraflarımın hepsinde Küçük Hüsamettin gibi çıkıyordum. Uzun süre basına sahne fotoğrafları yollayamadık bu yüzden. Neyse ki 2 senedir bu olayı botoksla çözdüm.

Ünlüler estetik yaptırdıklarını genelde gizler. Sen maşallah hepsini söylüyorsun.
- Allah’ın bildiğini kuldan neden saklayayım? Ben estetik yaptırınca insanlar anlamıyor mu? Salak mı millet, hemen anlıyor.

Mustafa Ceceli’nin başına gelenlere ne diyorsun?
- Bir tane Youtube videosunda kafası gitmiş bir adam “Herkesin hayatına kimse karışamaz” diyordu. Tek dileyebileceğim şey o. Herkesin kendi hayatı. Hiç kimse de karışamaz.



Kaynak: hurriyet.com.tr

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: