İrem Derici: "Flört sadece karşı cinsle yaşanmaz!"

Şarkıcı İrem Derici, konuk olduğu sabah programında aşk hayatına dair dikkat çekici açıklamalarda bulundu. Derici, söyledikleriyle sosyal medyada gündem oldu.

İrem Derici:

Karantina günlerini evde geçiren ve sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiren İrem Derici, , Demet ve Alişan ile Sabah Sabah adlı programa konuk oldu.

İrem Derici:

Canlı yayına çıktıktan sonra kendisiyle ilgili bir röportaj bandı yayınlanan Derici, aşk hayatıyla ilgili sorulara verdiği yanıtlarla dikkat çekti.

İrem Derici:

İrem Derici; muhabirin, aşk hayatı üzerinden yönelttiği ‘Flörtöz biri misiniz?’ sorusuna yanıt verdi.

İrem Derici:

Şarkıcı, “Mutfak eşyası olsaydım fritöz olurdum sırf telaffuzu kulağa flörtöz kelimesini çağırıştırıyor diye… Ben flörtten besleniyorum, hoşuma gidiyor heyecan… Flörtöz insanlar tatlıdır" dedi.

İrem Derici:

Yaşadığı aşklarda çevrenin kendisine ne diyeceğine pek de aldırmadığını söyleyen Derici, “insanlara iltifat etmeyi severim, yoldan geçen güzel bir kadına da iltifat etmeyi severim o yüzden flört sadece karşı cinsle yaşanacak bir şey değil” şeklinde konuştu.

İrem Derici:

Hayranıyla ilişki yaşama konusuna soğuk olmadığını söyleyen İrem Derici, “Her ilişki biriciktir ve tabii ki bir hayranımla ilişki yaşayabilirim” ifadelerini kullandı.

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: