İrem Derici yaşadıklarını anlattı!

İrem Derici, Berkay'la verdiği konser öncesi magazin muhabirleriyle sohbet etti. Şarkıcı hastanede yaşadıklarını da ilk kez anlattı. "Kendime bir söz verdim" diyen Derici, "Bir daha sevenlerimi üzmeyeceğim" dedi. İşte İrem Derici'nin o açıklamaları...

İrem Derici yaşadıklarını anlattı!

İrem Derici hastaneden çıkar çıkmaz sahneye koştu. Güzel yıldız, Berkay'ın Harbiye Açıkhava'da verdiği konsere konuk sanatçı olarak dahil oldu. Sahneye çıkmadan önce basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Derici yaşadıklarını da anlattı. İşte İrem Derici'nin o açıklamaları...

"Konserden İstanbul'a dönüyorduk. Arabanın sıcaklığı iyiydi ama ben üşümeye başladım. Yorgunluktan sandım. İstanbul'a gelince "biraz uyuyayım geçer" dedim. Sabah kalktığımda çok kötüydüm zar zor bir arkadaşımı aradım. Beni hastaneye götürdüler. Sonraki 10 günü hatırlamıyorum. Sonra başka hastaneye nakledildim.

Ben çok hırslı biriyim. Konserlerden konserlere koştum. Kendime dikkat etmedim, yediklerime dikkat etmedim, günlerce uyuyamadım. Sonrasında bu olay başıma geldi.


Hastanede şunu gördüm ki çok sevenim varmış. Bir daha bu kadar ihmalkar davranıp beni sevenleri ağlatmaya hakkım olmadığını düşünüyorum.

Yoğun bakımda tek başıma kaldığım zaman günlerce çok ağladım. Ama kendime söz verdim. Bir daha sağlığımı ihmal etmeyeceğim. Annemi babamı ağlatmayacağım ve beni sevenler üzmeyeceğim."

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: