İrem Helvacıoğlu, 'Ayliz' karakteriyle dönüyor!

Seni Çok Bekledim dizisinde Özcan Deniz ile başrolü paylaşan İrem Helvacıoğlu: “Bu hikaye ilk okuduğum an beni içine çekti.”

İrem Helvacıoğlu, 'Ayliz' karakteriyle dönüyor!

Oyunculuğu ile büyük beğeni toplayan İrem Helvacıoğlu, Seni Çok Bekledim’de “Ayliz” karakterine hayat verecek.

Özgüveni yüksek, iyi bir eğitim almış, kendi ayakları üzerinde durabilen ve bir o kadar da iyiliksever olan Ayliz ( İrem Helvacıoğlu) her yaştan izleyiciyi etkileyecek.

Başarılı oyuncu, senaryoyu ilk okuduğunda çok etkilendiğini söyledi.

“Kendini aşka kapatmış, sevilmeyi bilmeyen genç bir kadın ve tüm bu yaşananların gerçek aşk olduğuna ikna etmek için naiflikten ödün vermeden ve usanmadan çabalayan bir adam, bu hikaye ilk okuduğum an beni içine çekti.”

Star ekranlarında izleyici ile buluşmak için heyecanlı olduğunu söyleyen güzel oyuncu karakteri Ayliz’i şu cümlelerle anlattı:

“Annesiyle olan farklı ilişkisi ve babasını hiç tanımamasıdan dolayı Ayliz’iz aidiyet duygusu yok. En yakın arkadaşı Şebnem, (Sibel Şişman) kardeşi gibi. Onun dışındaki herkese mesafeli. Kalp kırmayan, naif duruşuyla güçlü bir kadın. Aşık olmak, biriyle ilişki kurmak onun için bir tabu ve o yüzden kendi alanında kalmak ona güvenli hissettiriyor.”

Helvacıoğlu, Seni Çok Bekledim ile ilgili şu ifadelere yer verdi; “Hiçbir şey imkansız değildir. Diziyi izleyenler imkansız dedikleri hayallerine farklı bir açıdan bakacaklar. Yaşadığımız an, herhangi biri için önemsiz bir tesadüften ibaret olabilir ama diğeri için gerçekleşmesi gereken, zamanını beklemiş mucizedir. Belki de bundan sonra izleyenler de kendi tesadüflerine daha farklı bakacaklar.”

Erzincan, Katar ve İstanbul’da geçen, tutkulu bir aşk hikayesini konu alan, “ Seni Çok Bekledim” yakında Star’da.

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: