İrem Sak: "Karantinada dolgularım eridi!"

İrem Sak, İbrahim Selim'in 'Bu Gece' programında yüzüne dolgu yaptırdığını, 6 ayda bir yenilenmesi gereken dolguların karantina döneminde eridiğini ve çok üzüldüğünü söyledi. Sak "Estetiğe karşı değilim. Kaşlarımı alıyorum, burun ameliyatı geçirdim, hem de 3 kere. Dişime de tel taktırmıştım" dedi.

İrem Sak:

İrem Sak, İbrahim Selim’in korona günlerinde eve taşıdığı ‘Bu Gece’ adlı YouTube programına konuk oldu. Online bağlantı ile gerçekleşen sohbette 34 yaşındaki İrem Sak yüzüne dolgu yaptırdığını ama 6 ayda bir yenilenmesi gereken dolgularının karantina döneminde eridiğini ve çok üzüldüğünü söyledi.

İrem Sak:

3 kez burun ameliyatı Estetiğe karşı olmadığını belirten oyuncu “Kaşlarımı alıyorum, burun ameliyatı geçirdim, hem de tam 3 kere. İlkinde doktorum sakın birkaç ay elleme demişken 15’inci günde abimle çarpıştık. Kafalar birbirine girince toparlamak için 2 kere daha ameliyat oldum. Burnumdaki sıkıntı sesimi etkiliyordu. Dişime de çok tel taktırdım” dedi.

İrem Sak:

‘Eski aşklarım mefta oldu’ İrem Sak, “Sarhoşken mesaj atacağım kimse yok. Eski sevgililerimin hepsi mefta oldu benim için. Giden gitmiştir biten bitmiştir.” dedi.

İrem Sak:

İrem Sak:

İrem Sak:

İrem Sak:

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: