İstenmeyen gelin sorusu İrem Derici'yi kızdırdı

Selami Şahin’in oğlu Lider’le yaşadığı ilişkisiyle gündemden düşmeyen İrem Derici, önceki gün İstinye Park'taki Masa restoranda görüntülendi.

İstenmeyen gelin sorusu İrem Derici'yi kızdırdı

İrem Derici ve Lider Şahin aşk dedikodularını ilk başlarda yalanlarken ilişkileri birlikte çıktıkları Venedik tatili öncesi havaalanında çekilen fotoğrafları ile belgelenmişti.





Bu fotoğrafın basında yer alması ile önce Lider Şahin'in anne Didem Şahin, "Horozumu saldım çayıra, tavuğu olan düşünsün" açıklamasını yapmış, hemen ardından baba Selami Şahin "Oğlum evlenmez, hayatını yaşıyor" diyerek ilişkiye onay vermediklerini açıklamıştı.



Şahin ailesinin sert açıklamalarına rağmen taze aşıklar ilişkilerine sahip çıkmış ve geçtiğimiz günlerde yine birlikte görüntülenmişti.



İrem Derici önceki gün İstinye Park’ta objetife yansıdı. Ünlü şarkıcı mekan çıkışında basın mensuplarının sorularını yanıtladı.



Derici, sevgilisi Lider Şahin’in anne ve babasının açıklamalarını soran muhabirlere, "Bu konuda konuşmuyorum, lütfen ısrar etmeyin. Beni darlamayın" cevabını verdi.

İşte o kareler;



Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: