'İşte Benim Stilim' ile ünlenen Ayşenur Balcı'nın büyük değişimi!

Katıldığı stil yarışması ile tanınan, sivri dili ve değişik tarzı ile adından söz ettiren Ayşenur Balcı, geçirdiği estetik operasyonların da etkisiyle adeta bambaşka biri oldu. Bir dönemin fenomen yarışmacısı Ayşenur Balcı bakın şimdi nasıl görünüyor?

'İşte Benim Stilim' ile ünlenen Ayşenur Balcı'nın büyük değişimi!

Kanal D'nin merakla beklenen dizisi "Fatih" ile ilgili detaylar belli olmaya başladı. Kenan İmirzalıoğlu'nun yeni partneri Toprak Sağlam oldu. "Fatih" dizisinde Bizans kraliçesini Toprak Sağlam canlandıracak.

Toprak Sağlam Kimdir?
"Bodrum Masalı" dizisinden ‘Gözde' karakteriyle tanıdığımız Toprak Sağlam üstün performansıyla dikkat çekiyor.

9 Ekim 1985’te İstanbul’da doğan Toprak Sağlam, Müjdat Gezen Sanat Merkezi (MSM) Konservatuvarı tiyatro bölümünden birincilikle mezun oldu. 11 yıl halk dansları yapmış ve halen dansla uğraşıyor. 20. Ankara Uluslararası Film Festivali “Umut Veren Yeni Kadın Oyuncu” ödülünü alan Toprak Sağlam, yıllardır gitar çalıp şarkı söyleyerek müzikle olan bağını sürdürüyor.

Instagram hesabından sık sık fotoğraf paylaşmayı ihmal etmeyen Toprak Sağlam, Beyaz TV'de bir dönem sunuculuk yaptı. Uzun süre Düzce'de yaşayan Toprak Sağlam, Trabzonlu bir baba ile Artvinli bir annenin kızı.

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: