İşte dizi güzelleri!

İşte dizi güzelleri!

Beyazcamı dolduran diziler arasında kıyasıya rekabet sürerken, bu dizilerin başrollerini süsleyen kadın oyuncular arasında da gizliden gizliye büyük bir yarış yaşanıyor.

İşte dizi güzelleri!

‘Kuzey Güney’ dizisinin güzel yüzü Bade İşcil, 1983 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Yeditepe Üniversitesi Moda ve Tasarım bölümünden mezun olan İşcil, içindeki oyunculuk açlığını 2007 yılında Cine 5’te yayınlanan ‘Metropol Cafe’ adlı komedi dizisiyle doyurmak istedi.29 yaşındaki güzel oyuncu bu yapımla Ayaklı Gazete TV Yıldızları ödül töreninde Drama dalında ‘En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu’ ödülünü aldı. Galatasaray Üniversitesi’nden de ‘En İyi Kadın Oyuncu’ ödülünü alan İşcil, oyunculukta emin

İşte dizi güzelleri!

Oyunculuk kariyerine ‘Türkiye’nin Yıldızları’ adlı yarışma programıyla başlayan Beren Saat, şöhret basamaklarını çok hızlı bir şekilde tırmandı. Ankara doğumlu güzel oyuncu esas çıkışını ‘Hatırla Sevgili’ adlı diziyle yaptı.

İşte dizi güzelleri!

Bir süredir ünlü müzisyen Kenan Doğulu’yla ilişki yaşayan Beren Saat, ‘İntikam’ dizisinden kazanacağı parayı projenin başında alarak kadın oyuncular arasında bir rekora da imza attı. Saat, bölüm başı 69 bin TL’ye anlaşmış.

İşte dizi güzelleri!

Şu sıralar ‘Karadayı’ adlı dizide izlediğimiz Bergüzar Korel, ünlü Yeşilçam aktörü Tanju Korel’in kızı. İlk dizi rolünü 1998 yapımı ‘Kırık Hayatlar’da oynayan Korel, büyük patlamasını 2006 yılında başlayan ‘Binbir Gece’ dizisiyle yaptı.

İşte dizi güzelleri!

Eşi Halit Ergenç’le bu dizide tanışma fırsatı bulan 30 yaşındaki Bergüzar Korel, 2006 yılında Altın Kelebek Ödülleri’nde ‘En Başarılı Kadın Oyuncu’ ödülünü aldı. Bir çocuk annesi, güzel ve başarılı oyuncunun yeni dizisinden bölüm başına 30 bin TL aldığı söyleniyor.

İşte dizi güzelleri!

‘Yaprak Dökümü’nün Ferhunde’si Deniz Çakır, etkileyici bakışları ve başarılı oyunculuğuyla göz dolduruyor. Televizyon kariyerine Birol Güven’in ‘Kadın İsterse’ dizisiyle başlayan Çakır, hep doğru projelerin içinde yer alarak Türk televizyonlarının fenomen yapımı ‘Muhteşem Yüzyıl’ın kadrosuna girmeyi başardı.

İşte dizi güzelleri!

İşte dizi güzelleri!

Bu evlilikten bir de çocuğu bulunan güzel oyuncu evliliğini ancak üç sene sürdürebildi. Oyunculuk anlamında istediği çıkışı bir türlü yakalayamayan Özçelik, 2011 yılında Fox Tv’de yayınlanan ‘Canan’ adlı dizinin başrolüne geldiyse de, dizi uzun ömürlü olmadı.

İşte dizi güzelleri!

‘Acemi Cadı’ adlı gençlik dizisindeki Ayşegül karakteriyle tanıdığımız Merve Boluğur, 2010 yılında kadrosuna katıldığı ‘Küçük Sırlar’ adlı diziyle büyük bir çıkış yapmayı başardı. Dizide çizdiği ‘kötü kız’ imajıyla bir anda gündemin ilk sıralarına çıkan Boluğur, dizideki rol arkadaşı Sinem Kobal’ın da önüne geçmeyi başardı.

İşte dizi güzelleri!

Almanya’dan ülkemize gelen ve bir anda yıldızı parlayan Meryem Uzerli, şu sıralar ‘Muhteşem Yüzyıl’ın getirdiği muhteşem şöhretin tadını çıkartıyor. Dört çocuklu bir ailenin en küçük ve ikinci kızı olarak Almanya Hessen’in Kassel şehrinde Türk babadan ve Alman anneden dünyaya gelen Uzerli, ilerleyen yaşlarında Hamburg’a yerleştikten sonra burada tiyatro eğitimi aldı.

İşte dizi güzelleri!

İşte dizi güzelleri!

Almanya doğumlu oyunculardan Nur Fettahoğlu, 1980 yılının kasım ayında Duisburg’da dünyaya geldi. Beşiktaş Lisesi ve Haliç Üniversitesi Moda Tasarım bölümünden mezun olan Nur Fettahoğlu, çeşitli bankalarda görev aldıktan sonra, Sky Türk’te borsa spikerliği yaptı.

İşte dizi güzelleri!

‘Aşk-ı Memnu’daki Peyker rolüyle başarılı bir grafik çizen Fettahoğlu, pek çok ünlü firmanın da reklam yüzü. 33 yaşındaki oyuncuyu şu sıralar ‘Muhteşem Yüzyıl’ dizisinde Mahidevran Sultan olarak izliyoruz. Geride bıraktığımız yıl uzatmalı sevgilisi Necati Şaşmaz’dan ayrılan güzel oyuncunun adı, iş adamı Levent Veziroğlu ile anılıyor. Başarılı oyuncunun ‘Muhteşem Yüzyıl’ dizisinden bölüm başı 25 bin TL aldığı söyleniyor.

İşte dizi güzelleri!

‘Muhteşem Yüzyıl’da canlandırdığı Hatice Sultan karakteriyle milyonlarca insana ulaşmayı başaran Ergeç oyunculuğuyla göz dolduruyor. ‘Sis ve Gece’ filminde başrolü paylaştığı Uğur Polat’la yakınlaşan Selma Ergeç, bu yakınlaşma yüzünden eşinden ayrılmıştı. Güzel oyuncunun ‘Muhteşem Yüzyıl’dan bölüm başına 20 bin TL kazandığı da söylenenler arasında.

İşte dizi güzelleri!

İşte dizi güzelleri!

Meslektaşı Onur Saylak’la 28 Temmuz 2011’de Fransa’nın başkenti Paris’te evlenen güzel oyuncunun bu evlilikten ikiz kızları bulunuyor. Büyüküstün, şu sıralar İlker Aksum’la başrolünü paylaştığı ‘20 Dakika’ dizisinden bölüm başına 35 bin TL alıyor.

İşte dizi güzelleri!

Oyunculuk kariyerine baktığımızda haberimize konu olan en genç isim olan Öykü Karayel, 2011 yılından bu yana izleyicilerle buluşuyor. 23 yaşındaki İstanbul doğumlu oyuncu, ilk projesi olan ‘Kuzey Güney’ dizisiyle kendisinden söz ettirmeyi bildi.

İşte dizi güzelleri!

İlk profesyonel deneyimini tiyatroda yaşayan Karayel, 2011 yılında oynadığı ‘Güzel Şeyler Bizim Tarafta’ adlı oyunla 16. Sadri Alışık Sinema ve Tiyatro Ödülleri’nde ‘Efes Özel Ödülü’nü aldı. Kıvanç Tatlıtuğ ve Buğra Gülsoy’la aynı dizide rol alan Karayel, Cemre Çayak karakterine hayat veriyor. Karayel’in bu ilk dizisinden bölüm başına 15 bin TL aldığı söyleniyor.

İşte dizi güzelleri!

Derinden ve emin adımlarla ilerleyen ‘Merhamet’ dizisinin güzel oyuncusu Özgü Namal, 1978 Üsküdar doğumlu. 1997 yılında ‘Masal Gerçek Tiyatrosu’nda çocuk oyunlarıyla kariyerine başlayan Namal’ın, ilk dizi projesi de bir yıl sonra ‘Bir Filiz Vardı’ adlı yapım oldu.

İşte dizi güzelleri!

‘Hanımın Çiftliği’ adlı diziyle İsmail Cem Televizyon Ödülleri’nde ‘En İyi Kadın Oyuncu’ ödülünü alan Namal, ‘Koyu Kırmızı’ adlı diziyle istediği başarıyı yakalayamasa da şu sıralar ‘Merhamet’ adlı dizide adından söz ettiriyor. Aynı zamanda ‘Kuçu Kuçu’ adlı bir tiyatro oyununda rol alan Namal, son dizisi ‘Koyu Kırmızı’dan bölüm başına 30 bin TL alıyordu.

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: