İşte göğüslerine silikon taktıran ünlü isimler!

Gösteri dünyasında estetik cerrahinin nimetlerinden faydalanmayan yok gibi. Ama bazıları fiziksel görüntüsüne cerrahların eliyle mücadele etmeye çok erken yaşlarda başlıyor.

İşte göğüslerine silikon taktıran ünlü isimler!

Oyuncu Beren Saat de 'silikonlanan'lardan... Beren Saat, 'Gecenin Kanatları' filmindeki sevişme sahneleri yüzünden yapımcı şirketle mahkemelik olduğunda rol arkadaşı Murat Ünalmış "O sahnelerde Beren'in göğüslerine bakmadım" diye açıklama yapmıştı. Müjde Ar da o sıralar sunduğu TV programında "bakacak bir şey olmadığı için bakmamıştır" diye gülerce konuşulan bir yorum yapmıştı. Daha sonra Beren Saat'in göğüslerine silikon yaptırdığı haberi ortaya atıldı. Güzel oyuncu önceleri bunu inkar etti. Ama daha sonra o sıralarda rol aldığı Aşk-ı Memnu dizisindeki giysileri bu söylentileri kanıtlar nitelikteydi.

Adanalı dizisindeki rol arkadaşı Oktay Kaynarca ile girdiği polemikle dikkatleri üzerine çeken Serenay Sarıkaya daha sonra silikonlarıyla gündeme geldi. 1991 doğumlu Serenay Sarıkaya, "göğüslerine silikon taktıran en genç yıldız" unvanını da ele geçirdi. Seranay, şu anda 'Fi' dizisinde herkesi kendisine hayran bırakıyor.

Acemi Cadı adlı diziyle yıldızı parladığında çocukluktan genç kızlığa henüz adım atıyordu Merve Boluğur. Sonra Küçük Sırlar dizisiyle ekrana gelmeye başladı. Öyle başarılı oldu ki dizinin başrol oyuncusu Sinem Kobal'ı bile gölgede bıraktı. Dizideki performansıyla Ayaklıgazete.com'un düzenlediği 2010 Yılı Televizyon Yıldızları Ödülleri'nde Umut Vaad Eden Kadın Oyuncu seçildi. İşte o gece giydiği yeşil elbise onun küçük sırrını da gözler önüne serdi. Merve Boluğur göğüslerine silikon taktırmıştı. Genç oyuncu ilk kez ödül gecesi yeni silikonlarıyla objektif karşısına geçti.

Bir yıldır fazla kilolarından kurtulmak için diyet ve spor yapan, son dönemde aşırı zayıflığıyla dikkat çeken İrem Derici, küçülen göğüslerini büyütmek için bıçak altına yatmıştı. İrem Derici, "Silikon yaptırdıktan sonra kendimi yüzde 99.9 kadın gibi hissediyorum" dedi.

Survivor 2016 yarışmasının başarılı ismi Nagihan Karadere de geçen ay estetik ameliyatıyla gündeme gelmişti. Göğüslerini büyütüp, dudaklarına doldu yaptıran Nagihan Karadere, yeni halini sosyal medya hesabı üzerinden de paylaştı.

Meryem Uzerli’nin fazla kilolarından kurtulduktan sonra deforme olan bazı yerlerine estetik yaptırdığı ortaya çıktı.Meryem Uzerli’nin çene ucuna, dudaklarına, elmacık kemiklerine dolgu konuldu. Sivri hale gelen çenesi çekilen tüm fotoğraflarda dikkat çekti. Meryem Uzerli’nin göğüslerine silikon taktırdığı da konuşuluyor.



Kaynak: posta.com.tr

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: