İşte Pelin Karahan'ın diyeti!

Oyuncu Pelin Karahan geçtiğimiz gün Akmerkez’de alışveriş yaparken objektiflere takıldı. 2 çocuk annesi oyuncu, fit haliyle dikkat çekti.

İşte Pelin Karahan'ın diyeti!

Oyuncu Pelin Karahan, önceki gün Akmerkez'deydi. Sunduğu yemek programı sona eren Karahan, biraz çocukları ile vakit geçirmek istediğini ve onlarla tatile çıkmak istediğini belirtti.

İşte Pelin Karahan'ın diyeti!

Oldukça fit bir görünüme kavuştuğu dikkatlerden kaçmayan Karahan özel diyetini basın mensuplarıyla paylaştı. Güzel oyuncu "Karbonhidratsız ve şekersiz bir beslenme düzeni yaptım otomatikmen zayıfladım. Bir de yemek programı bitti biz orada sabahlara kadar yemek yiyorduk sarmalar, baklavalar o yüzden bitince bana da iyi geldi bir anda zayıflayıverdim" dedi.

İşte Pelin Karahan'ın diyeti!

Yeni sezonda dizi teklifleri aldığını ve oyunculuğu özlediğini söyleyen Karahan internet dizileri hakkındaki görüşlerini anlattı Karahan "Sıcak bakıyorum tabi ki, sonuçta internet dizileri çağımızın gerçeği" dedi.

İşte Pelin Karahan'ın diyeti!

Çocuklarının çok fazla teknolojiye meraklı olmadığını belirten güzel oyuncu "Hiç sevmezler ve ilgilenmezler, çocuklarımın instagram hesabını bile annem bizim elimizde olsun kötü niyetli insanların eline geçmesin diye, doğduklarında açmış çok şaşırmıştım ama sonradan haklı buldum. Hatta Ali Demir'in hesabında 100 bin takipçisi var. Biz bunu ticari anlamda düşünmedik ama ileride kullanmak isterse diye hazırda tutuyoruz. Benimkiler çok fazla telefonla ilgilenmezler mesela, çok istemezler. Anneleri

İşte Pelin Karahan'ın diyeti!

Gazetecilerin ‘Pelin Karahan'ın çocukları anneden mi yoksa babadan mı daha çok çekinir’ sorusuna net bir cevap veren Karahan "Bedri'den inanılmaz çok çekinirler anlatamam sizlere. Bazen ağlıyorlar ben kızıyorum beni hiç iplemiyorlar sonra babası bir geliyor mum kesiliyorlar. Evde birinden çekinmesi taraftarıyız ve bunun da baba olması daha doğru oluyor. Yok diyorsa yoktur. Tabi bana karşı öyle olmuyor daha yumuşak bana yok olmuyor hiç" diyerek gülümsedi ve gazetecilere teşekkür ederek alışverişi

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: