İşte sezon finali belli olan diziler!

Televizyonlar yaz sezonuna girerken sezon finali yapacak diziler de belli oldu. İşte sezon finali yapacak diziler...

İşte sezon finali belli olan diziler!

Star TV’de ekrana gelen ”Söz” dizisinin sezon finali belli oldu. Yapımcılığını Tims & B’nin üstlendiği, senaryosunu Ethem Özışık’ın yazdığı ve yönetmen koltuğunda Yağız Alp Akaydın’ın oturduğu, başrollerinde Tolga Sarıtaş, Serhat Kılıç, Aybüke Pusat, Meriç Aral, Nihat Sarıkaya ve Atakan Arslan’ın yer aldığı dizi 12. sezon finali bölümüyle 19 Haziran Pazartesi sezona ara verecek.

Kanal D'de yayınlanan "Arka Sokaklar" 11 sezonunu 23 Haziran'da 44.7 bölümüyle sezon finali yaparak noktalayacak. Başrollerde Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, Oya Okar, Alp Korkmaz, Özlem Çınar, Ozan Çobanoğlu gibi isimlerin yer aldığı, senaryosunu Ozan Yurdakul, Sinan Yurdakul, Ömer Genç'in kaleme aldığı, yapımcılığını Türker İnanoğlu'nun, yönetmenliğini Orhan Oğuz'un yaptığı "Arka Sokaklar" her Cuma Kanal D'de izleyicisi ile buluşuyor.

Fox TV'de ekrana gelen "Çoban Yıldızı" da sezon finaline hazırlanıyor. Başrollerini Selin Şekerci ve Şükrü Özyıldız’ın paylaştığı, Most Production’ın yapımcılığını üstlendiği dizinin sezon finali tarihi belli oldu. "Çoban Yıldızı" sezon finaliyle 22 Haziran Perşembe 17. bölümüyle ekrana gelecek.

ATV’de yayınlanan "Kırgın Çiçekler"in de sezon finali tarihi belli oldu. Yapımcılığını NTC Medya’nın üstlendiği; başrollerini İpek Karapınar, Özgür Çevik, Biran Damla Yılmaz, Hazar Motan, Gökçe Akyıldız, Çağla Irmak, Aleyna Solaker, Esra Dermancıoğlu, Deniz Uğur, Mehmet Aykaç, Arif Diren ve Sacide Taşaner’in paylaştığı yapım, 19 Haziran Pazartesi ekrana gelecek olan 89. sezon finali bölümüyle 2. sezona noktalayacak.

Kanal D’de yayınlanan "İsimsizler"in sezon finali tarihi de netleşti. Başrollerini Uğur Güneş, Bülent Alkış, Sedat Mert, Taner Ertürkler, Volkan Keskin, Çağkan Çulha, Musab Ekici, ve Sera Kutlubey’in paylaştığı Yapımcılığını Barakuda ve Es Film’in üstlendiği, yönetmenliğini Osman Kaya’nın yaptığı dizi 19 Haziran Pazartesi akşamı 13. bölümüyle sezon finali yapacak.

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: