İşte Türkan Şoray'ın yeni sarayı...

Levent’te oturduğu 25 yıllık evini satan Türkan Şoray, Kavacık’taki yeni evine taşındı.

İşte Türkan Şoray'ın yeni sarayı...

Levent’te oturduğu 25 yıllık evini satan Türk Sineması'nın "Sultan"ı Türkan Şoray, 6 ay önce Kavacık’a taşındı.

Türkan Şoray, Hürriyet Gazetesi'nden Cengiz Semercioğlu'na verdiği röportajında evinin detaylarını anlattı. İşte o röportajın ilgili bölümü:

Yeni eviniz hayırlı olsun... Yeni bir düzen kurmak nasıl bir duygu?
- Teşekkür ederim. Eski evimde 25-30 sene oturdum. Orada çok fazla anım vardı. Yağmur’un çocukluğu da orada geçti. 6 yaşından 30 yaşına kadar o evde yaşadı. 50 yıl emeğimle yaptığım bir evdi. Bahçeye annemle diktiğimiz ağaçlar koskocaman olmuşlardı. Duvarlar, sevinçlerimin ve hüzünlerimin tanıklığını yapmıştı. Sırdaşımdı o ev. Çok kahrımı çekti. Ben de onun tabii. Ama artık vedalaşma zamanı gelmişti demek ki. Şimdi yeni bir ev, yeni bir heyecan, yeni bir enerji ve duygu... Artık yavaş yavaş alışmaya ve sevmeye de başladım zaten.

Evin her şeyiyle kendiniz mi ilgilendiniz?
- Mimarımız Esin’le birlikte yaptık. Bahçenin peyzajıyla çok uğraşıldı. Çiçeklerle ben uğraştım. Yalova’ya seralara gittim, sardunyaları tek tek seçtim. Palmiye, mavi çamlar, meyve ağaçları ve domatesler ektim. Kendime yeni bir uğraş edindim işte. Bu evin en güzel yanı, sonsuz yeşilliği. Kendi bölgemi de istediğim gibi çiçeklerle donatınca tam da istediğim gibi oldu.

Siz bu evi alalı ne kadar oldu?
- 1 sene oldu ama 6 ay önce taşındım. Tadilatı 6 ay sürdü. Ben ilk defa site içerisinde yaşamaya başladım. Daha önce müstakil evlerde oturuyordum. Site yaşamı çok farklıymış. Güvenlik çok sıkı bir kere. Güvenlik, eve gelene 30 kere neden geldiğini soruyor. Ayrıca çok sakin bir yer. Bizim için isabetli bir seçim oldu. Doğa ile iç içeyiz şimdi.



Kaynak: hurriyet.com.tr

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: