İşte ünlülerin 14 Şubat'ı!

İşte ünlülerin 14 Şubat'ı!

Kimi nişan yüzüğünü takmak için o günü seçmiş, kimi aşkını Boğaz Köprüsü’nden ilan etmiş. Ünlü isimlere hafızalarına kazınan Sevgililer Günü anılarını sorduk, 14 Şubat’ta sevdiğine unutamayacağı bir sürpriz yapmak isteyenlere ilham verecek yanıtlar aldık.

İşte ünlülerin 14 Şubat'ı!

Gözyaşlarını tutamadı Geçen yıl eşim Okan’a sürpriz olarak dev duvar afişi yaptırmıştım. Sevgililer Günü’nde o afişi görünce gözyaşlarını tutamadı. Bizim için romantik ve unutulmaz bir Sevgililer Günü oldu.

İşte ünlülerin 14 Şubat'ı!

Evi güllerle donattı Üç yıldır Amerika’da yaşıyorum ve New York’la İstanbul arasında mekik dokuyorum. Geçen sene İstanbul’dan New York’a döndüğümde tarih 13 Şubat’tı. Eve girdiğimde eşimin (Selim Sarı) şahane Sevgililer Günü sürpriziyle karşılaştım. Bütün evi gül yapraklarıyla donatıp bir de seyahat paketi hazırlamıştı. Pakette biletler, otel rezervasyonu ve daha bir sürü şey vardı. Ertesi gün, yani 14 Şubat’ta Los Angeles ve Las Vegas’a doğru yola çıktık.

İşte ünlülerin 14 Şubat'ı!

Sürpriz yapıp sete geldi Eşim İzzet’in (Özilhan) işleri nedeniyle genelde Sevgililer Günü’nü ayrı geçirdik. Ama ilk tanıştığımız dönemde, 14 Şubat’ta sürpriz yapıp “Doktorlar” dizisinin setine gelmişti. Onu hiç beklemediğim bir anda karşımda görmek, beni çok mutlu etmişti.

İşte ünlülerin 14 Şubat'ı!

Hâlâ başucumda Aslında Sevgililer Günü olduğu için özellikle plan yapan bir çift değiliz. Ama geçen yıl, eşim Korhan sürpriz yapıp beni Maldivler’e götürdü. Sevgililer Günü’nde şnorkelle dalıp harika vakit geçirmiştik. Korhan’ın bana denizden çıkardığı istiridye kabuğu hâlâ başucumda duruyor.

İşte ünlülerin 14 Şubat'ı!

14 Şubat’ta nişanlandık Eşim Memet’le her Sevgililer Günü’nü birlikte geçiririz. Sevgililer Günü benim için çok anlamlı, çünkü Mehmet’le 14 Şubat’ta nişanlandık. Nişan için o günü belirlemesi, güzel bir sürpriz olmuştu.

İşte ünlülerin 14 Şubat'ı!

Hamile olduğumu öğrendim 2004 yılındaki 14 Şubat’ta ilk kızım Suna’ya hamile olduğumu öğrenmiştim, o günü hiç unutamıyorum. Bir başka Sevgililer Günü’nde de İtalya tatili sürprizi yapmıştı eşim. Çok keyifli bir tatildi.

İşte ünlülerin 14 Şubat'ı!

“Artık yüzümü bile göremez” diyordum ki... Sevgilim, 14 Şubat’ta çalıştığı için yanımda olamayacaktı. Buna çok üzülmüş ve Ankara’ya, ailemin yanına gitmiştim. Akşama kadar beni hiç aramadı. O kadar sinirlendim ki, “Bir daha yüzümü bile göremez” diye yeminler etmeye başladım. Ama evde otururken kapı çaldı ve bir kurye geldi. Meğer sürpriz yapmış, hediye yollamış. Hediyenin içinden çıkan not beni çok etkilemişti. O sürprizi hâlâ unutamam.

İşte ünlülerin 14 Şubat'ı!

Sahnede evlenme teklifi Uzun yıllardır Sevgililer Günü’nü sahnede geçiriyorum. Üç sene önce 14 Şubat’ta verdiğim konserde de bir genç, kız arkadaşına benim sahnemde evlenme teklif etti. Daha sonra bana düğün davetiyelerini yolladılar. Benim için güzel bir anıydı.

İşte ünlülerin 14 Şubat'ı!

Aşkını Boğaz’a yazdı Caner (Erkin), geçen seneki Sevgililer Günü’nde sürpriz yapıp tekne kiraladı, Boğaz’da baş başa yemek yedik. Tam Boğaz Köprüsü’nün altından geçerken, köprüye astırdığı “seni seviyorum” yazısını gördüm, çok duygulandım.

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: