Kaan Taşaner aynı dizide farklı rolde!

TRT 1’in izlenme rekorları kıran dizisi “Uyanış Büyük Selçuklu”da Kaan Taşaner’in canlandırdığı Romalı komutan Markus’un ölümü, ünlü oyuncunun hayranlarını üzmüştü. Taşaner, diziye ‘Mathias’ rolüyle geri döndü. Ünlü aktör, farklı imajı ve etkileyici oyunculuğuyla hem ekrana hem de sosyal medyaya damgasını vurdu.

Kaan Taşaner aynı dizide farklı rolde!

TRT 1’in sevilen dizisi “Uyanış Büyük Selçuklu”, 8 Mart Pazartesi akşamı 24’üncü bölümüyle ekrana geldi. Bu bölümde seyirci, büyük bir sürprizle karşılaştı.

MARKUS ÖLDÜ

Kaan Taşaner, dizide Selçuklu’ya karşı savaşan Romalı komutan Markus’u canlandırıyordu. Geçtiğimiz hafta ekrana gelen bölümde Markus’un ölmesi, Taşaner’in hayranlarını üzmüştü. Ancak ünlü oyuncunun diziden ayrılmadığı yeni bölümde ortaya çıktı.

“OYUNCULUK DERSİ VERDİ”

Kaan Taşaner hikayeye bu kez farklı bir karakterle; “Mathias” rolüyle dahil oldu. Sergilediği oyunculukla izleyenlere heyecan dolu anlar yaşatan Taşaner, imajı ve performansıyla sosyal medyada da gündem oldu. Diziyi izleyenler ünlü oyuncuya övgüler yağdırdı. Kaan Taşaner hakkında binlerce yorum yapıldı. Takipçileri ünlü aktöre “Oyunculuk dersi verdin”, “Muhteşem oyunculuk”, “Her rolünde harikalar yaratıyorsun” şeklinde mesajlar yolladı.

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: