Kaan Taşaner'e "16 yaş fark'' sorusu!

Oyuncu Kaan Taşaner (41) ile kendisinden 16 yaş küçük sevgilisi Seray Dura, önceki gün Bebek sahilinde yürüyüş yaparken objektiflere takıldı .

Kaan Taşaner'e

Bebek'te yürüyüş yaptıkları sırada karşılarında gazetecileri görünce panik olan Kaan Taşaner ve sevgilisi Seray Dura, daha sonra durarak soruları yanıtladı.

Kaan Taşaner'e

İlişkilerinin güzel gittiğini ifade eden ünlü oyuncu, “İlişkiniz ne zaman başladı?” şeklindeki soruya, "Sizlerin ilk çektiği zamanlarda başladı" yanıtını verdi.

Kaan Taşaner'e

Aralarında 16 yaş fark bulunan ikiliye, bunun sorun olup olmadığı soruldu. Sorudan rahatsız olan Kaan Taşaner, "Bunlar insanın vaktini çalan sorular. Biz kaçalım” diyerek röportajı tamamladı.

Kaan Taşaner'e

Renkli giyim tarzlarıyla dikkat çeken ikili, daha sonra el ele yürüyüşlerine kaldıkları yerden devam etti.

Kaan Taşaner'e

GENÇ AŞKI CEM ÖZER'İN AKRABASI ÇIKTI 8 Şubat'ta Seray Dura'nın doğum günüydü. 25 yaşındaki Dura, doğum gününü oyuncu sevgilisi Kaan Taşaner ile baş başa, sarmaş dolaş kutlamıştı.

Kaan Taşaner'e

Sosyal medyada Taşaner ile fotoğrafını paylaşmayı da ihmal etmeyen Seray Dura'nın, şovmen Cem Özer'in eşi Pınar Dura'nın yeğeni olduğu ortaya çıkmıştı. [Kaynak: milliyet.com.tr]

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: