Kadın dizisine sürpriz oyuncu!

Hakan Kurtaş, Kadın dizisinin kadrosuna dahil oldu.

Kadın dizisine sürpriz oyuncu!

Kadın 70. Bölüm 2. Fragmanı yayınlandı. Özge Özpirinçci'nin başrolünde yer aldığı dizinin yeni fragmanında diziye katılan yeni oyuncu da ortaya çıktı. Hakan Kurtaş, Kadın dizisinin kadrosuna dahil oldu. Yakışıklı oyuncu son olarak Çarpışma'da rol almıştı.

FOX TV ekranlarında yayınlan Kadın'ın kadrosunda Özge Özpirinçci, Şerif Erol, Seray Kaya, Ece Özdikici, Feyyaz Duman ve Hümeyra gibi güçlü isimler yer alıyor. 3. sezonu yayınlanan dizi Salı akşamları ekrana geliyor.

Hakan Kurtaş kimdir?

Hakan Kurtaş 1988 yılında İzmir'de doğmuştur. Türk dizi ve sinema oyuncusudur. Lise hayatını Bursa Anadolu Lisesinde tamamladıktan sonra, Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nden mezun olan Kurtaş'ın annesi iktisatçı, babası çocuk doktorudur.

Annesi, Hakan 3 yaşındayken İktisat bölümünden mezun olup ardından tekrar sınava girerek resim öğretmenliğini de bitirmiştir. Kendisinden küçük 2 erkek kardeşi vardır.

Üniversiteden önce profesyonel kulüplerde basketbol oynadı. Karikatürler çizer, müzikle uğraşır. Bir dönem Leman, Uykusuz mizah ve karikatür dergilerinde karikatürleri yayınlanmıştır.





Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: