'Kağıt Ev' setinden ilk kareler...

Yapımını O3 Medya’nın, yapımcılığını Saner Ayar’ın üstlendiği, başrollerini Erdal Beşikçioğlu, Nur Fettahoğlu, Tuvana Türkay, Can Nergis ve Nihal Koldaş’ın paylaştığı ‘Kağıt Ev’’in çekimleri İstanbul’da son hızıyla devam ediyor. Yönetmen koltuğunda Şenol Sönmez’in oturduğu dizinin ilgi ve merak uyandıran setinden ilk kareleri ise basınla paylaşıldı.

'Kağıt Ev' setinden ilk kareler...

Evli ve 3 çocuk sahibi karı kocayı canlandıran başrol oyuncuları Erdal Beşikçioğlu ve Nur Fettahoğlu’nun yer aldığı renkli anlar basın ve sosyal medyada beğeni dolu yorumlar aldı. Televizyon projesi için ilk kez bir araya gelen ikilinin pozları ‘Kağıt Ev’e olan beklentiyi arttırdı.

'Kağıt Ev' setinden ilk kareler...

Uyum içinde çalışan ekibin kadrosunda; Helin Kandemir, Nejat Uygur, Bülent Gültekin, Yaşar Üzer, Bulut Teker, Tuğçe Aykut gibi birbirinden başarılı isimler de yer alıyor.

'Kağıt Ev' setinden ilk kareler...

izinin Konusu: Nisan ayında Star ekranlarında yayınlanacak yapımın konusu ise şöyle; Cihan (Erdal Beşikçioğlu) ve Aylin Fırtına (Nur Fettahoğlu) oğulları Mert (Nejat Uygur), büyük kızları Cemre (Helin Kandemir) ve küçük kızları Melisa (Bulut Teker) ile; mutluluk ve refah içinde, imrenilecek bir hayat yaşamaktadırlar.

'Kağıt Ev' setinden ilk kareler...

Kariyerleri, evleri, hayatları kısacası çizdikleri aile tablosu mükemmeldir. Ama bu mükemmel hayatları tek bir yanlış anlama ile darmadağın olur. Fırtına Ailesi’nin hayatı, verdikleri talihsiz bir karar ile bir anda değişecek, yıllarca büyük bir özen ve emekle kurdukları düzenleri ise bir gecede temellerinden sarsılacaktır. Onlar hem çocuklarını hem de ailelerini korumak için her şeyi göze almak zorundadırlar.

'Kağıt Ev' setinden ilk kareler...

“Kağıt Ev”, çarpıcı hikayesi ve güçlü isimleriyle çok yakında Star’da.

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: