Kamyon otomobili pres yaptı

Kamyon otomobili pres yaptı

Ramazan ÇETİN/DENİZLİ, (DHA) - Denizli’de, freni boşalan asfalt malzemesi yüklü kamyon, park halindeki iki otomobilden birini altına alıp Aile Sağlık Merkezi binasına ve bir minibüse çarptıktan sonra park halindeki bir başka otomobilin üzerine devrildi. Üzeri asfaltla kaplanan otomobil, tonlarca ağırlığın altında ezildi. Kazada şans eseri bir kişi yaralandı.

Kamyon otomobili pres yaptı

Kaza, Zeytinköy Mahallesi Saray Caddesi ile Vatan Bulvarı’nın kesiştiği kavşakta bugün saat 13.00 sıralarında meydana geldi. 34 yaşındaki Erdoğan Şeref yönetimindeki 06 BP 8134 plakalı bir inşaat firmasına ait asfalt malzemesi yüklü kamyon, Saray Caddesi’nde ilerlediği sırada freni boşaldı. Eğimli yolda hız kazanan kamyonun sürücüsü Erdoğan Şeref, sürekli korna çalarak yoldakilerin uzaklaşmasını sağlamaya çalıştı.

Kamyon otomobili pres yaptı

Bu sırada kontrolden çıkan kamyon, Vatan Bulvarı’na geldiğinde yolun solundaki iki otomobile çarptı. Durmayan kamyon, otomobillerden birini sürükledi ve Bağbaşı Aile Sağlığı Merkezi’nin duvarına çarptı. Ardından da park halindeki minibüse çarpan tonlarca ağırlığındaki kamyon, sağlık merkezi önünde park halindeki bir otomobilin üzerine devrildi. Kamyonun altında kalan otomobil asfaltla kaplanırken, preslenmiş gibi ezildi.

Kamyon otomobili pres yaptı

Kaza nedeniyle kamyona sıkışan sürücü Erdoğan Şeref, itfaiye ekipleri tarafından kısa sürede bulunduğu yerden çıkarılarak kurtarıldı. Şeref, ambulansla Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırıldı. Kamyonun çarpması sonucu Aile Sağlığı Merkezi’nin bir bölümü zarar görürken, doktor odasının duvarı da iç kısma doğru yıkıldı. Bu sırada odada bulunan iki kişinin olayı sıyrıklarla atlattığı öğrenildi.

Kamyon otomobili pres yaptı

Kamyonun altında kalıp asfalt malzemesiyle kaplanan ve ezilen otomobilde hiç kimsenin olmaması olası bir faciayı önledi. Kamyon sürücüsü Erdoğan Şeref’in bulvara çıkıp büyük bir faciaya neden olmamak için direksiyonu otomobillerin üzerine doğru çevirdiği ifade edildi.

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: