Kanal D'nin yaz ekranı

Kanal D'nin yaz ekranı

Sıcak yaz akşamları Kanal D’nin aşk, heyecan ve macera dolu dizileriyle renklenecek. “Güneşin Kızları”, “Yaz’ın Öyküsü”, “Kalbim Ege’de Kaldı” isimli üç yeni dizi ve yeni bölümleri merakla beklenen “Beş Kardeş”, haziran ayında izleyiciyle buluşacak. Kanal D’nin fenomen yarışması “Ben Bilmem Eşim Bilir”, yaz ekranında da sizlerle olacak. Ve bu yazın diğer büyük sürprizi sporseverler için: Uluslararası Şampiyonlar Kupası heyecanı Kanal D’de yaşanacak.

Kanal D'nin yaz ekranı

Süreç Filmcilik’in yapımcılığında çekilen “Güneşin Kızları”, Kanal D’nin yaz ekranında ekrana getireceği iddialı projelerden. Yönetmen koltuğunda Sadullah Celen’in oturduğu, senaryosunu Deniz Dargı ve Cenk Boğatur’un yazdığı dizide Emre Kınay, Evrim Alasya, Tolga Sarıtaş, Burcu Özberk, Berk Atan, Hande Erçel başrolde. Dizinin konusu ise kısaca şöyle:

Kanal D'nin yaz ekranı

Güneş, beyaz atlı prensini, 35 yaşında, 3 kız çocuğunu büyüttükten ve aşktan tamamen umudunu kestikten sonra bulur. İstanbullu işadamı Haluk Mertoğlu’nun evlilik teklifini kabul ettiğinde Güneş ve birbirinden bela kızları, Mertoğlu ailesinin yaşantısının ortasına bomba gibi düşer. Yeni hayatlarından hepsinin dilekleri ve beklentileri farklıdır. Ancak Mertoğlu Ailesi’nin hayatı da göründüğü kadar kusursuz değildir. Güneş ve kızlarının gelişiyle geçmişin sırları bir bir ortaya dökülmeye başlayac

Kanal D'nin yaz ekranı

Haziran ayında başlayacak “Kalbim Ege’de Kaldı”, etkileyici bir aşk öyküsünü seyirciyle buluşturacak. Yapımcılığını Limon Film’in, yönetmenliğini Ömer Uğur ve Eray Koçak’ın üstlendiği dizide başrollerde Alper Saldıran, Oya Unustası, Eren Hacısalihoğlu ve Celile Toyon’u izleyeceğiz. Dizinin konusu şöyle:

Kanal D'nin yaz ekranı

Tesadüfler sonucu bir araya gelen iki zıt kutup; Zeliş ve Mustafa’nın ortak çok büyük bir noktaları vardır: Iraz Nene. Iraz Nene, 1970 Gediz Depremi’nde evlat edindiği iki kızını büyüdüklerinde iki delikanlıyla evlendirmiştir. Ancak iki bacanak, para yüzünden birbirlerine düşman olmuştur. Zeliş ve Mustafa da bu iki düşman ailenin çocuklarıdır.

Kanal D'nin yaz ekranı

Kanal D'nin yaz ekranı

Kanal D’nin yaz sezonundaki iddialı dizilerinden “Yaz’ın Öyküsü”, seyirciyi ekrana kilitleyecek. Vildan Atasever, Tansel Öngel, Ece Çeşmioğlu ve Çağdaş Onur Öztürk’ün başrolleri paylaştığı dizi, yetiştirme yurdunda büyüyen ve 18’ine geldiğinde anne-babasıyla tanışan Yaz’ın öyküsünü ekrana taşıyacak.

Kanal D'nin yaz ekranı

D Yapım imzalı dizinin yönetmeni Yağız Alp Akaydın. Senaryoda ise İlker Arslan, Cem Görgeç, Cenk Boğatur ve Gamze Arslan’ın imzası var.

Kanal D'nin yaz ekranı

Onur Ünlü’nün yönettiği, Serkan Keskin, Osman Sonant, Tansu Biçer, Nadir Sarıbacak, Fatih Artman, Nihal Yalçın ve Melisa Sözen’in rol aldığı dizi, yeni bölümleriyle ekranda olacak. Bu sezon Sait, kalbini kırdığı Canan’ı tekrar evliliğe ikna etmeye çalışacak. Turgut imamlıktan azade olup hayata yeniden başlayacak. Nazım, bir türlü uyuşamadığı sisteme inat kendi gazetesini kuracak. Orhan, hayallerinin mesleğinin, şarkıcılığın peşine düşecek. Aziz ise istemeden karanlık işlerin içine girecek.

Kanal D'nin yaz ekranı

11 ayın sultanı, rahmet ve bereket ayı ramazanı her yıl olduğu gibi bu yıl da Kanal D ekranlarında karşılayacağız.

Kanal D'nin yaz ekranı

İlker Ayrık’ın eğlenceli sunumuyla ekrana gelen “Ben Bilmem Eşim Bilir”, yaz aylarında da seyirci karşısında olacak. Ayrık, birbirinden eğlenceli ve yepyeni oyunlarla yaz boyunca evli çiftleri, nişanlıları, sevgilileri yarıştırmaya devam edecek.

Kanal D'nin yaz ekranı

Bu yaz futbol coşkusu Kanal D’de yaşanacak. 11 Temmuz’da başlayacak ve 1 ay sürecek “Uluslararası Şampiyonlar Kupası”nın dört kıtada oynanacak maçları, Kanal D ekranında olacak. Barcelona’dan Manchester United’a, Real Madrid’den Roma’ya dünya devi takımlar, yepyeni kadrolarıyla sahaya çıkacak. Kanal D seyircisi Messi’yi, Neymar’ı, İbrahimoviç’i ve daha birçok yıldız ismi izleme şansı bulacak.

Kanal D'nin yaz ekranı

Kanal D, sinema tutkunlarını da unutmadı. Sezonun en yeni ve en çok konuşulan filmlerinden “Yapışık Kardeşler”, “Aşk Sana Benzer”, “Karışık Kaset”, “Aşk Oyunu”, “Çalsın Sazlar”, “Ali Kundilli”, “Çılgın Dershane Ada”, “Güvercin Uçuverdi”, “Manda Yuvası”, “Limonata”, “Öğrenci İşleri” ve “Senden Bana Kalan”, TV’de ilk kez Kanal D ekranlarında sinemaseverlerle buluşacak.

Kanal D'nin yaz ekranı

Ayrıca sezonun en merak edilen yabancı filmlerinden “Left Behind”, “Silver Linings Playbook”, “Snitch”, “Promet-heus”, “Zookeeper” ve “The Muppets” da yine ilk gösterimleriyle Kanal D’de olacak.

Kanal D'nin yaz ekranı

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: