Kansersiz Yaşam için bir araya geldiler!

Kansersiz Yaşam Derneği, önceki akşam bir balo düzenledi

Kansersiz Yaşam için bir araya geldiler!

Gece, derneğin iyi niyet Elçisi Barış Arduç'un konuşması ile başlarken, Kansersiz Yaşam Derneği Başkanı Dida KAYMAZ'ın yaptığı samimi açıklamalar salonda bulunan herkese duygusal anlar yaşattı. Kaymaz, daha önce yapılan yardımlar sayesinde binlerce kişiye Yaşa-tır projesiyle ulaşıldığını paylaşırken "Gecenin asıl amacının kanser hastası çocukların daha iyi şartlarda tedavi görebilmeleri ve Şişli Etfal hastanesi çocuk onkoloji servisinin yeniden yapılandırılarak bir çok kanser hastası çocuğun yaşama şansını yükseltecek'' dedi. Çocuk Komitesi Başkanı ve aynı zamanda 15 yıldır ilik bekleyen ve şu anda babasından ilik almak üzere hastanede yatmakta olan Beytullah Akman'ın davetlilere video mesajı gözleri doldurdu. Beytullah AKMAN "Kimse tek başına bir hastane yapacak kadar büyük değil. Kansersiz yaşam derneği büyük bir aile sizin desteklerinizle daha da büyüyecek" dedi. Güzelliği ve oyunculundaki başarısıyla kalplere taht kuran Serenay Sarıkaya ise Kansersiz Yaşam Derneğinin yaptığı çalışmaların her noktasında hep birlikte olacaklarını açıklarken, "Farkındalık yaratmamız gerekli" dedi. Gecenin sunuculuğunu Derya ve Ferhan Şensoy kardeşler üstlenirken Yardımların toplanmasında mikrofon Emre Kınay'a verildi. Kınay sahneye destek birlik olarak Barış Arduç, Onur Büyüktopçu, Mustafa Ceceli ve Bülent Parlak'ı davet etti.

Destek veren herkese teşekkür ederiz!

Geceye ilk gelen şarkıcı Mustafa Ceceli ve eşi Sinem Ceceli şunları söyledi. Şarkıcı, ''Eşim kansersiz yaşam derneğinin yönetim kurulunda. o yüzden ilk söz onun'' diyerek sözü eşine bıraktı. Sinem Ceceli, ''Özel ve güzel bir gece. Uzun zamandır üzerinde çalışıyoruz. Şişli Etfal çocuk onkoloji bölümünü geliştirmek için buradayız. Destek veren herkese ve sizlere teşekkür ederim'' dedi. Yeni albüm hazırlıklarını sürdürdüğünü söyleyen şarkıcı, ''Albümün çıkış parçası sürpriz olacaktı ama Sinan ve İrem açıkladıkları için sürpriz kalmadı. Biz İrem ile Sinan'ın Ebru Şallı'ya yazdığı parçaya düet yapacaktık ama sürprizi bozdular'' dedi. Gecenin iyi niyet elçisi Barış Arduç, ''Kansersiz yaşam derneği moral motivasyon adı altında çok güzel şeyler yapıyor. Bizde benzer organizasyonlar içinde bulunarak katkı sağlamak amacındayız. Zorlu bir süreci kolaylaştırmak adına neler yapılabilir bunlar konuşuluyor'' dedi. Geçen gün konuşma kansersiz yaşam derneği adına konuşma yaptığı sırada gözlerini dolmasına da değinen oyuncu, ''Kuzeniminde böyle bir durumu olduğu biraz empati yaptım. Beytullah kardeşimin bir videosu yayınlandı.hal böyleyken bu kadar ciddi bir mevzuda dimdik ayakta durabilen, pırıl pırıl bu çocukları görünce hissiyat olarak gözlerim doldu'' dedi.

Çocuklar bizim geleceğimiz!

Geceye katılan bir diğer oyuncu Berk Oktay, ''Bu dernek çok güzel çalışmalar yapıyor. Bizde elimizden geleni yapıyoruz. Çocuklara umut ışığı altında çok güzel bir gece düzenlendi. Biz de elimizden gelen desteği vermek için buradayız'' dedi.Musa Bozoğlu ise, ''Ben babasını kanserden kaybetmiş birisi olarak yapılan her şeyin olumlu sonuçlar vereceğine inananlardanım. Benden elimden geleni yapmak için hazırım'' dedi .Geceye birlikte katılan Bülent Parlak, Özgür Ozan ve Emre Kınay şunları söyledi. '' Bizde elimizden geleni yapmak için buradayız. Elimizden geldiğince bu tür eylemlere destek vererek farkındalık yaratmak ve faydalı olmak istiyoruz'' diyerek salona geçtiler.Kansersiz yaşam derneğinin her çalışmasında desteğini esirgemeyen Serenay Sarıkaya, geceye benim uğurum dediği Hakan Yıldırım imzalı elbisesi ile katıldı. Sarıkaya, ''Benim için ekstra heyecanlı bir gece. Daha öncesinde de destek olduğum bu dernek için elimden gelenin fazlasını yapmaya geldim.bende içeride geceyi heyecanla takip edeceğim. Şişli etfal çocuk onkoloji bölümünün geliştirilmesi için buradayım.inşallah her şey yolunda istediğimiz gibi gider. O yüzleri güldürebilmek için mücadele edeceğiz. Çünkü çocuklar bizim geleceğimiz'' dedi.

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: