"Kara Para Aşk" merak uyandırdı!

Başrollerini Tuba Büyüküstün ve Engin Akyürek’in paylaştığı “Kara Para Aşk”ın önceki akşam yayınlanan ve büyük beğeni toplayan yeni tanıtımı merak uyandırdı. Bir cinayetle bir GECEde değişen hayatların anlatılacağı dizinin ikinci tanıtımında ilk bölümden çarpıcı görüntülere yer verildi.

Ay Yapım imzalı, senaryosunu Sema Ergenekon ve Eylem Canpolat’ın kaleme aldığı, Ahmet Katıksız’ın ise yönetmen koltuğunda oturduğu “Kara Para Aşk” ın yeni tanıtımında diziden birçok ipucuna yer verildi.

“İLK YALANINA KADAR HERKESE GÜVENEBİLİRSİN!” Engin Akyürek’in Van Organize Suçlar Şubesi Komiseri Ömer; Tuba Büyüküstün’ün varlıklı bir ailenin Roma’da yaşayan başarılı tasarımcı kızı Elif karakterini canlandıracağı dizide; ikilinin yolları sevdiklerini kurban verdikleri bir cinayetle kesişecek. Ömer ve Elif gizem dolu cinayeti araştırdıkça etraflarındaki herkesin bir sırrı olduğunu öğrenecekler.

ENGİN AKYÜREK VAN’DA! Ekranlara heyecanlı ve sürükleyici bir hikayenin geldiğinin sinyallerini veren tanıtımda Van’dan nefes kesen görüntüler dikkat çekti.

Çocukluğunda babasını faili meçhul bir cinayete kurban verdikten sonra polis olmaya karar veren ve Van Organize Suçlar Şubesi’nin gözde komiseri olarak mesleğine devam eden Ömer’in başarılarına yer verilen tanıtımda; Van şehri de tüm güzellikleriyle yer aldı. Çekimler için dört gün süresince Van’da kalan ekip, Van Kalesi ve Van Gölü gibi mekanların çekimini helikopter ile gerçekleştirdi.

“BİR CİNAYETLE BİR GECEDE DEĞİŞEN HAYATLAR!” Geçirdiği başarılı operasyonların ardından Emniyet Müdürlüğü tarafından ödüle layık görülen Ömer’in hayatı; mutluluğunu sözlüsüyle paylaşmak için İstanbul’a geldiğinde karşılaşacağı acı sürprizle birlikte değişecek.

Kara Para Aşk’ta Ömer’in (Engin Akyürek) nişanlısı ilkokul öğretmeni Sibel karakterini Selin Ortaçlı, ağabeyi Hüseyin’i ise Burak Tamdoğan canlandıracak. Elif’in babası Ahmet’e Aytaç Arman, annesi Zerrin karakterine ise Nebahat Çehre hayat verecek.

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: