Karda safari

Karda safari

Ülkemizin önde gelen gruplarından Ziylan Holding'in Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Ziylan, arkadaşlarıyla Kartalkaya'da tatil yaptı. Kaya Palazzo Otel'de konaklayan Ziylan, otelin önündeki pistte kayak yaptı. Arkadaşlarıyla ATV ile kar safarisi yapmayı da ihmal etmeyen genç işadamı, durgun geçen ekonominin 2016'nın ikinci yarısında hareketleneceğini ve ülkeyi iyi günlerin beklediğini dile getirdi.

Karda safari

Fatih Terim'in küçük kızı Buse Terim ve eşi Volkan Bahçekapılı, haftasonunda Kaya Palazzo pistlerindeydi. Bir firmaya hazırladığı koleksiyonun reklamında rol alan Terim ve eşi gün boyunca arkadaşlarıyla sohbet etti.

Karda safari

Karda safari

Kaya Holding Yönetim Kurulu Başkanı Burak Kaya, hafta sonunda sahibi olduğu Kartalkaya Kaya Palazzo Otel'deydi. Başarılı iş adamı, altı yaşındaki oğlu Yaman Kaya'yla yakından ilgilendi.

Karda safari

Burak ve Yaman Kaya birlikte kayak yaptı. Önden kayan Burak Kaya, oğluna yapması gereken hareketleri öğretti. Sömestr tatilinde Kaya Palazzo’nun yüzde 100'lük doluluk oranına ulaştığını söyleyen Burak Kaya, tatilcilerin gösterdiği ilgiden memnun olduklarını ifade etti.

Karda safari

Karda safari

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: