Kenan Doğulu espriyi patlattı: "Hamileymişim arkadaşlar!"

Şarkıcı Kenan Doğulu, Nişantaşı'ndaki özel bir klinikte görüntülendi. Tahlil sonuçlarını alan Doğulu, sağlık durumunu soran muhabirlere "Hamileymişim arkadaşlar" diyerek, espri yaptı.

Kenan Doğulu espriyi patlattı:

İstinye’de konser veren ünlü şarkıcı Ferhat Göçer, Ankara’ya giderken geçirdiği trafik kazası sırasında içinde bulunduğu araç ile ilgili şaşırtan bir itirafta bulundu.

Ferhat Göçer, içinde bulunduğu aracın 160 km hızla gittiğini itiraf etti. Göçer, “Çok hızlı gidiyorduk 160 kilometre hızla sağ tarafa savrulduk, Allah’tan sol tarafa savrulmadık, eğer sola savrulsak otobüsün altına girecektik” dedi.



Sanatçı, bayram tatiline çıkacakları da uyardı: “Lütfen yavaş gidin. Bayram sevinci kabusa dönüşmesin.”

Üç Kaza Geçirdi
Ünlü şarkıcı Ferhat Göçer, daha önce de iki kez trafik kazası geçirerek sevenlerini korkutmuştu. Göçer geçtiğimiz yılın Nisan ayında içinde bulunduğu otomobile arkadan gelen başka bir aracın çarpması sonucu kaza geçirmişti. İstanbul'da Vatan caddesinde yaşanan kazada aracın şoförü ve Ferhat Göçer yara almadan kurtulmuştu.

Ferhat Göçer'in yaşadığı bir diğer kaza da 2008 yılında Muğla'nın Milas ilçesi yakınlarında yaşanmıştı. Şoförünün kullandığı otomobilin turist taşıyan midibüse çarpması sonucu meydana gelen kazada Göçer ile şoförü yaralanmış, hastaneye kaldırılan ünlü şarkıcı dizindeki hafif yaralanma ile bu kazayı da atlatmıştı.

Göçer'in geçtiğimiz günlerde yaşadığı trafik kazası ünlü şarkıcının üçüncü kazası olmuştu.

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: