Kenan Doğulu maça gidemedi!

Kenan Doğulu maça gidemedi!

Koyu Galatasaraylı Kenan Doğulu, Real Madrid maçında takımını desteklemek için yola çıktı, ancak bilet engeline takıldı. Yedek yolcu listesine adını yazdıran Doğulu, uçaklarda yer bulamayınca karşılaşmayı televizyondan izlemek zorunda kaldı.

Kenan Doğulu maça gidemedi!

GALATASARAY’IN 3 Nisan’da İspanya’nın Real Madrid takımıyla oynadığı UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final maçı, binlerce Türk’ü Madrid’in ünlü stadı Santiago Bernabeu’da buluşturdu. Koyu bir Galatasaraylı olan Kenan Doğulu da karşılaşmayı statta izlemek istedi. Schengen vizesinin süresinin bittiğini geç fark eden ünlü şarkıcı, vizesini hızlı bir şekilde yeniledi, ancak bu kez de bilet engeline takıldı.

Kenan Doğulu maça gidemedi!

Bavullarını hazırlayıp soluğu Atatürk Havalimanı’nda alan şarkıcı, maç nedeniyle ek seferler konulmasına rağmen uçak bileti bulamadı. Yedek yolcu listesine adını yazdıran Doğulu, son ana kadar bekledi. Gelmeyen bir yolcunun yerine geçip İspanya’ya uçmayı planlayan Doğulu’nun beklediği olmadı. Şarkıcı, evine dönüp maçı televizyondan izlemek zorunda kaldı.

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: