Kenan İmirzalıoğlu yaşlanmayı durdurmak için tedavi mi oluyor?

Oyuncu Kenan İmirzalıoğlu önceki gün, iki ay önce Levent'te gittiği estetik ve sağlık merkezinde yeniden objektiflere yansıdı.

Kenan İmirzalıoğlu yaşlanmayı durdurmak için tedavi mi oluyor?

45 yaşındaki oyuncu Kenan İmirzalıoğlu, iki ay önce Levent'te bir estetik ve sağlık merkezinden görüntülenmiş, bunun üzerine estetik yaptığı iddia edilmişti. Başarılı oyuncu iddialar hakkında, '20 yıldır böyle bir şeye ihtiyaç duymadım. Bu saatten sonra mı yaptıracağım?'' şeklinde konuşmuştu.

Estetik ve sağlık merkezine yeniden gitti

Kenan İmirzalıoğlu iddiaları yalanladıktan iki ay sonra yine aynı merkezde görüntülendi. Saat 10'da geldiği ve yaklaşık 6 saat kaldığı merkezden çıkınca muhabirlerle karşılaşan oyuncu, şaşkınlığını gizleyemedi. "Geçmiş olsun" dileklerini kabul eden İmirzalıoğlu, "Son zamanlarda yaygın bir virüs varmış, şifayı kapmışız" diyerek hedef şaşırttı. Ancak oyuncunun gittiği merkezde medikal estetik ve akupunktur gibi alternatif tedavilerin uygulandığı öğrenildi.

Gen haritasını mı çıkartıyor?

Öte yandan Kenan İmirzalıoğlu'nun merkeze, gen haritasını çıkartmak için gittiği iddia edildi. Bu harita; çocuk sahibi olamayan çiftlerin sorunlarını çözebiliyor, yaşlanmayı yavaşlatıyor, genetik hastalıklar ortaya çıkmadan önlem alınabiliyor ve kişiye özel tedavi uygulanmasını sağlayabiliyor.

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: