Kendi küfürbaz çıktı!

Kendi küfürbaz çıktı!

‘Boxer’ dergisi okurlarının oylarıyla ‘Türkiye’nin En Seksi Kadını’ seçilen Kendi, “Siz kime oy verirdiniz?” sorusuna Bade İşçil yanıtını veriyor.

Kendi küfürbaz çıktı!

Şarkıcı, “Bir kadın olarak beğenilmek elbette ki güzel bir duygu. 2013’ün benim için şanslı bir yıl olacağını düşünüyorum” diyor.

Kendi küfürbaz çıktı!

Yaklaşık beş ay süren, bir milyondan fazla kişinin oy kullandığı Miss Boxer yarışmasından birincilikle çıktınız ve ‘Türkiye’nin En Seksi Kadını’ seçildiniz. Ne düşünüyorsunuz? Oy veren herkese sonsuz teşekkürler, beni çok mutlu ettiler. Çok değişik bir duygu olduğunu da söylemeliyim, tarifsiz! Milyonlarca insan tıkladı, oy verdi ve bir nevi yeni bir yol ve hayat çizdiler neredeyse bana...

Kendi küfürbaz çıktı!

100’den fazla isim arasından birinci seçilebileceğinizi düşünmüş müydünüz? Hayır, aklıma gelmemişti. Sonuç benim için sürpriz oldu.

Kendi küfürbaz çıktı!

Beren Saat, Bade İşçil gibi isimleri de geride bıraktınız. Kendinize rakip olarak gördüğünüz birileri oldu mu yarışma süresince? Kendime rakip görmek değil ama ben seçilmeseydim yine bir sarışının kazanmasını isterdim.

Kendi küfürbaz çıktı!

Sizce ‘Türkiye’nin En Seksi Kadını’ kim? Siz kime oy verirdiniz? Bade İşçil bence seksi bir kadın. Herhalde oyumu da Bade’den yana kullanırdım.

Kendi küfürbaz çıktı!

Yakın çevrenizden nasıl tepkiler aldınız? Onlar sizin kazanabileceğinizi düşünüyorlar mıydı? Benim kendimde göremediğim ama arkadaşlarımın bende gördüğü bir kadın var. Ve sanırım o kadın yavaş yavaş daha baskın olmaya başladı. Çevremdekiler ‘Boxer’daki Kendi’yi daha çok beğeniyorlar. Yarışmadan haberdar olan arkadaşlarım benim birinci olacağımı düşünmüyorlardı.

Kendi küfürbaz çıktı!

Facebook’ta 120 bin hayranınız var. Onların bu birincilikte sizce ne kadar payı vardır? Büyük payları olduğunu düşünüyorum. Beni hiç yalnız bırakmadıkları için sevenlerime buradan çok teşekkür ediyorum.

Kendi küfürbaz çıktı!

Artık bir unvanınız var, tescilli güzel gibi... Bu size ne katar? Bir kadın olarak beğenilmek elbette ki güzel bir duygu. 2013’ün benim için şanslı bir yıl olacağını düşünüyorum ve Miss Boxer olarak şanslı yıl başlangıcını yaptı bile!

Kendi küfürbaz çıktı!

Biraz daha seksi sorulara geçebiliriz. Hangi tanışma cümlesi sizde işe yaramaz? Klişe olan hiçbir tanışma cümlesinden mutlu olmam herhalde. Daha özel ifadelerden hoşlanırım.

Kendi küfürbaz çıktı!

İlk kez biriyle çıktığınızda neler yapmıştınız? İlk randevuda ya yemek yenir ya da kahve içilir. Ben de aynı şeyi yaptım.

Kendi küfürbaz çıktı!

Hiç öğretmeninize aşık oldunuz mu? Hayır, olmadım. Hiç o tarz bir hikayem olmadı. Küfür eder misiniz? Evet ederim. Hatta dediklerimi duyanlar kulaklarına inanamıyor...

Kendi küfürbaz çıktı!

Hiçbir erkeğe tokadı bastığınız oldu mu? Olduysa neden tokatladınız adamı? Hiçbir erkeği tokatlamadım, tokatlamam da. Şiddete karşı bir insanım.

Kendi küfürbaz çıktı!

Hiç sarhoş olup çılgınca şeyler yaptığınız oluyor mu? Veya bir önceki geceyi hatırlamadığınız zamanlar? Şimdilerde eğlence hayatıyla aram pekiyi değil. İşkoliğe bağlayıp vaktimin çoğunu çalışarak geçiriyorum. Ama birçok insan gibi sarhoş olup çılgınlar gibi eğlendiğim zamanlarım oldu tabii.

Kendi küfürbaz çıktı!

Nefret etmenize rağmen dilinize dolanan bir şarkı söyler misiniz? ‘Akdeniz Akşamları’ şarkısıdır galiba. Onu söylemeyenimiz yoktur bence.

Kendi küfürbaz çıktı!

Sizi hiç arabesk dinlerken düşünemiyoruz. Dinler misiniz? Başka bizi şaşırtabilecek özellikleriniz neler? Müziği ayırt etmiyorum. Bir pop şarkıcısı olmama rağmen rock müzikle aram iyidir. Hatta rock müzik arşivim epey geniştir. Bu zevkim de beni yakından tanımayanların duyduklarında şaşırdıkları bir özelliğimdir.

Kendi küfürbaz çıktı!

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: