Kerem Alışık'ın 26 senedir dinmeyen özlemi: “Çok özlüyorum"

Usta sanatçı Sadri Alışık aramızdan ayrılalı 26 yıl oldu. Kerem Alışık, “Çok özlüyorum, çok çok özlüyorum, diyeceklerim bu kadar net, derin ve kısa…" dedi.

Kerem Alışık'ın 26 senedir dinmeyen özlemi: “Çok özlüyorum

Beyazperdenin bütün renklerini üstünde taşıyan büyük usta Sadri Alışık, 26 sene önce, 18 Mart 1995’te aramızdan ayrıldı. Her sene usta sanatçı için mezarı başında ailesi, dostları ve sevenlerinin katılımıyla yapılan anma töreni bu sene pandemi nedeniyle sadece aile içinde sınırlı bir katılım ile gerçekleşecek. 26 senedir babasına özleminin hiç dinmediğini söyleyen Kerem Alışık, “Çok özlüyorum, çok çok özlüyorum, diyeceklerim bu kadar net, derin ve kısa… Ateşini, şavkını, şevkatini, sesini, soluğunu, merhametini özledim. Allah her şeyin sabrını veriyor ama özlem duygusu insanı çaresiz bırakıyor. Cemal Süreya’nın dediği gibi ‘kalbime batana özlem demeselerdi bıçak derdim. Çabamızla, sevdamızla, vefamızla, duamızla; selamını gözümüzde, ışığını kalbimizde, Sadri Alışık’ı başımızın üstünde taşımaya devam edeceğiz.” diye belirtti..

Turist Ömer, Ofsayt Osman, Haşmet İbriktaroğlu, Gönlü bol Arif, Banazlı İsmail, Taşkasap Necati ve bunlar gibi bir sürü efsanevi karakterin yaratıcısı, sokakta yanımızdan, hayatta yüreğimizden geçen büyük usta Sadri Alışık, tüm dünyanın yaşadığı Corona virüs tehlikesi nedeniyle, bu sene aile içi sınırlı bir katılım ile anılacaktır.

Kerem Alışık'ın 26 senedir dinmeyen özlemi: “Çok özlüyorum

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: