Kerem Bürsin "Evde buluşalım" diyince...

Ünlü oyuncu Kerem Bürsin, Serenay Sarıkaya'dan ayrıldıktan sonra kimse ile birlikte olmamıştı. Yakışıklı oyuncunun geçtiğimiz günlerde Serenay Sarıkaya'ya çok benzeyen bir sosyal medya fenomeni ile konuştuğu fakat ilişkinin başlamadan sona erdiği ortaya çıktı.

Kerem Bürsin

Serenay Sarıkaya ile olan 3,5 yıllık ilişkisi geçtiğimiz aylarda biten Kerem Bürsin'in, ilişki bittikten sonra "İlişkimiz yoruldu, heyecanımızı kaybettik" demişti. Kanal D ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa programına konuşulan habere göre Kerem Bürsin, Serenay Sarıkaya'ya çok benzeyen bir kadınla görüşmüş fakat ilişki başlamadan bitmiş. Dedikodulara göre yakalanmaktan korkan Kerem Bürsin'in tanışma kısmını dışarıda değil de evde yapmak istemesi, fenomen olan kadının ilişkiyi başlamadan kaçmasına sebep olmuş.

Kadınlarla ilgili konuştu

Yakışıklı oyuncu Kerem Bürsin geçtiğimiz günlerde farkındalık yaratmak için fotoğraflar paylaşmış ve "Bir toplumun kadına verdiği değeri, saygıyı o toplumun dil kullanımı üzerinden anlayabiliriz. Biz erkekler, çoğu zaman kullandığımız kelimelerin, söylediğimiz sözlerin nasıl bir etki yarattığını, özellikle kadınlara neler hissettirdiğini düşünmüyoruz." demişti.

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: