Kerem Bürsin: "Nilperi benim aşkım!"

Oyuncu Kerem Bürsin, geçtiğimiz gün verdiği röportajda Nilperi Şahinkaya'yı çok beğendiğini söyledi ve "Nilperi ekran önünde benim aşkım" dedi.

Kerem Bürsin:

Yakışıklı oyuncu Kerem Bürsin, Youtube'da yayın yapan Zeynep Ocak'ın programında 'Yaşamayanlar' dizisindeki rol arkadaşı Nilperi Şakinkaya hakkında "Öpüşme sahnemiz var mesela. Nilperi soğanlı, sarımsaklı dürüm yiyor sonra da 'Gel beni öp' diyordu" sözleri ile gündeme oturmuştu. Bu sözlerin ardından Nilperi Şahinkaya, sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak "Biz öpüşme sahnesi varsa partnerimize ‘Soğan vs. yiyeceğim, sen de yiyecek misin?’ diye sorarız. O aramızda bir espriydi. Konu tatlıya bağlandı. Beni Kerem değil atılan manşetler üzdü.” demişti.

Geçtiğimiz gün görüntülenen Kerem Bürsin, konu hakkında konuşarak "Gerçekten olayı nerelere getirdiniz" dedi ve magazin muhabirlerine sitem etti. Yakışıklı oyuncu "Nilperi ekran önünde benim aşkım. Ona bayılıyorum. İnanılmaz bir partner. Onunla her zaman çalışmak isterim." diyerek sözlerini noktaladı.

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: