Kerem Bürsin ve Hande Erçel'den aşk iddialarına cevap!

Kerem Bürsin ile Hande Erçel'in adı aşk dedikodularına karışmıştı. Önceki gün görüntülenen ikili, iş için bir arada olduklarını ve aşk yaşamadıklarını söyledi.

Kerem Bürsin ve Hande Erçel'den aşk iddialarına cevap!

Faik Öztürk'ün açıklamaları

*Hayatta en zor ne biliyor musunuz? 4 gündür yatıyorum, hastayım. Çamaşırımı değiştirecek bir Allah’ın kulu yok yanımda.

*Her türlü imkana sahibim. Ama hiçbir zaman evdeki çorbadan aldığım tadı alamıyorum. İyi veya kötü o yapılan evdeki çorba benim için çok başka, Safiye’yi çok seviyorum. Bunlar yapmacık değil. Karım benim ekmeğimi yedi. Bir sürü sanatçı var. Kocasına harçlık veren. Ama ben öyle yapmadım. Allah herkese onurlu, adam gibi adam eş nasip etsin.

Safiye Soyman’ın açıklamaları

Birbirimizle kopuğuz. Hastalandım diyor ama benim haberim yok. Ben aramasam söylemeyecek. O zaman bulunduğum yere gelsin. Sürekli işim gücüm var diyor. Bir yere kadar sabrediyorsun. Ben de insanım ben de ilgi bekliyorum. 18 senedir işleri bitmedi. Benim sadece ilgiye ihtiyacım var. Çadırda da yaşarım, yer sofrasında da yerim. Ama ayrıyız işte. Bu şaka veya reklam değil. İki seven insan birlikte olamıyoruz.

Faik Öztürk'ün açıklamaları

Hayat acımasız. Safiye’yi arayıp hastanedeyim desem hastaneyi ortalığı kaldırırdı. Hastaneden buraya geldim. Ben bir operasyon geçirdim. Safiye’nin haberi yok burada söylüyorum. Prostat kanseri şüphesiyle bana biyopsi yapıldı. Hastanede yattım. İyi ya da kötü huylu olduğunu bilemedik başta. Vücudum şişti, idrarımı yapamadım. Kan gelmeye başladı. Gece tıkandım. Ufak bir ilçede yaşıyorum. Hastaneye kaldırdılar. Biyopsiden sonra çok kötü oldum. Sonunda Safiye’ye anlatmaya karar verdim. Ama biyopsinin sonucuna göre söyleyecektim. Sonuç temiz çıktı. Ama hala çok acı çekiyorum. Dün hastaneden çıktım. Şeker hastası da olduğum için her istediğinizi her an yapamıyorsunuz.

Safiye Soyman: Ben o süreçte bilip onun yanında olmak isterdim. Bana keşke hasta olduğunu söyleseydi.

Faik Öztürk: Hastanede 4 gün kaldım. İkinci günü Safiye’ye mektup yazdım. Dedim ki 18 yıl muhteşem bire yaşam. Kalkamayabilirim diye yazmak istedim. Doktorum bana neden kimsen yok. Safiye hanıma haber vermedin mi deyince haber vermedim dedim. Ona sevgimi yazdım. Önce yazdım sonra beğenmedim yırttım. Sonra yine yazdım. Cumartesi günü biyopsi sonucuna göre verecektim. O mektup hala kasamda.

Safiye Soyman: Evlilik beklentim oldum. Zamanında çok evlilik teklif etti. Ama evlenemedik.

Faik Öztürk: Keşke bir çocuğumuz olsaydı. Çok büyük hata yaptık. Ama Safiye’nin tırnağını bir şeye değişmem.

Çiftin bu açıklamalarının ardından Renkli Sayfalar programının sunucuları Safiye Soyman’a gelin duvağı hediye etti. Bu sürprizin ardından Faik Öztürk, Safiye Soyman’a evlilik teklifi etti. Ancak Öztürk gözyaşlarını tutamadı.

Kaynak:cnnturk.com

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: