Kerem Bürsin-Yağmur Tanrısevsin aşkı yeniden mi?

Dizi setinde tanışıp, sevgili olduğu Hande Erçel ile birlikteliği sessiz sedasız sonra eren Kerem Bürsin hakkında çok konuşulacak bir iddia gündeme geldi. 2014 yılında ilişkilerini noktalayan Yağmur Tanrısevsin ile yakışıklı oyuncunun sosyal medyada takipleşmesi, akıllara "Aşk yeniden mi?" sorusunu getirdi.

Kerem Bürsin-Yağmur Tanrısevsin aşkı yeniden mi?

Yılmaz Morgül önceki akşam aldığı 'En İyi Sanat Müziği Sanatçısı Ödülü'nü Atatürk ve şehit ailelerine ithaf etmiş, konukları saygı duruşuna davet etmişti. Sonrasında Ferhat Göçer'in ayağa kalkmadığını söyleyip 'Atatürk'e saygısızlıkla' suçlamıştı. Morgül Instagram'a şöyle yazmıştı:

"Ödül GECEsinde Atatürk'e saygısızlık! Aldığım ödülümü başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere vatanımız için canını feda eden 20 yıldır birlikte yürüdüğüm şehit ve asker ailelerine ve şehit polis ailelerine ithaf ettiğimin altını çizdiğim konuşmamı yaptığımda Atatürk konusundaki hassasiyetimden "Atatürk oturarak alkışlanmaz ayakta alkışlanmalıdır" ricamda yüzlerce kişi ayağa kalkıp tempo tutarak eşlik ederken bir kişi çok büyük saygısızlık yaparak beni çok üzdü. T.C. kurucusu Atatürk'ün sanatçılar hakkındaki özdeyişlerinin bilinciyle bir sanatkara yakışmayacak saygısızlığı yaparak ayağa kalkmayan kişi maalesef Ferhat Göçer oldu. Yazıklar olsun!"



FERHAT GÖÇER'DEN ÇOK SERT CEVAP!

Ferhat Göçer'in Yılmaz Morgül'ün suçlamalarına cevabı çok sert oldu. Sanatçı sosyal medya hesabından zehir zemberek bir açıklamada bulundu. Göçer açıklamasında Morgül'e "Yalancı, ahlaksız ve şarlatansın" dedi.



"Atatürk sevgime ve şehitlerimize saygı gibi hassas değerlerime dil uzattığı için Ylmaz Morgül'ün iftirasına ilk ve son cevabımdır" diyen Ferhat Göçer şu açıklamayı yaptı:

Kerem Bürsin-Yağmur Tanrısevsin aşkı yeniden mi?




Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: