Kertenkele setine çocuklardan büyük ilgi!

atv ekranlarında yayınlandığı ilk günden bu yana tüm Türkiye’de büyük beğeniyle seyredilen, hayatın her anında karşımıza çıkabilecek olan muhteşem konusu ve içeriğiyle büyük ses getiren “Kertenkele” dizisi çocuklar tarafından yoğun ilgiyle karşılanıyor.

Kertenkele setine çocuklardan büyük ilgi!

Dizi, içinde verdiği mesajlarıyla, küçüklerden büyüklere kadar her yaştaki kişinin ilgisini çekmekle beraber, kimi zaman yer verdiği hicivleri, kimi zaman bilgilendirici mesajları, kimi zamanda eğitici yanlarıyla kısa sürede seyircilerin kalplerini feth etmenin yanı sıra çocuk seyirciler tarafından da büyük ilgiyle takip ediliyor.

Dizinin 29. bölümünün çekimlerinin gerçekleştiği Anadolu Kavağında, sete gelen çocuk ziyaretçiler, oyunculara ve dizi çekimlerine oldukça yoğun ilgi gösterdiler.

Bölgede oturan küçük çocuklar dizinin setine diziyi seyretmeye geliyor ve hayran oldukları oyuncularla fotoğraf çektiriyorlar. Çocuklar arasında, anne ve babalarından televizyon seyretme izinlerinin yerine, sete gelip 2 saat boyunca dizi çekimlerini seyretme izinleri alanlar bile bulunuyor.

Tecrübeli ve profesyonel bir ekip tarafından oldukça titiz bir çalışmayla yayına hazırlanan dizi, içinde işlenen konularıyla, çocuk seyircilerin yüzündeki tebessümü de daimi bırakıyor.

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: